Extra large marcelovsgranada
SPRUDLENDE: Marcelo var en av banens giganter i serieåpningen mot Celta Vigo på lørdag.

Marcelo: - Vi trenger ikke signere flere spillere

Vår brasilianske forsvarshelt snakket med pressen om overganger, troppen og utfordringene fremover.

Real Madrid- forsvarer Marcelo snakket med Sport Bild i et intervju hvor han delte sine tanker om den nåværende troppen og om laget trenger mer dybde før overgangsvinduet stenger. 

Troppen vår er svært bra. Utfordringene våres er tøffe, men hvis vi fokuserer på oppgaven fremover, kan vi vinne hver tittel, sa Marcelo da han ble spurt om Madrids transferpolitikk i sommer. 

Forsvareren fikk kritikk i fjor etter å ha fullført noen veldig bekymringsfulle forestillinger. Imidlertid avslører Marcelo at hans erfaring hjalp ham gjennom det. 

Det som skjedde forrige sesong var bare en liten del av det jeg har opplevd siden jeg ankom Madrid. Jeg lærte å leve gjennom det, den første personen som vet når jeg er i god form eller ikke er meg selv. Kritikk bekymrer meg ikke, selv om jeg spiller bra, må jeg fortsette å jobbe for å forbedre meg.

Real Madrid vil åpenbart prøve å konkurrere om ”the treble” denne sesongen, den brasilianske forsvarspilleren vet hvor vanskelig det er å vinne alle de tre store trofeene. 

Vi vet at det er tøffere å vinne Champions League for hvert år som går, det samme kan sies om La Liga og Copa del Rey. Klubber fra hvert land jobber hele året for å forbedre seg og konkurrere om Champions League, og det gjør det mer utfordrende.

Forsvareren ble også spurt om Toni Kroos, som er Real Madrids eneste tyske spiller i den nåverende troppen og får ganske mye oppmerksomhet fra den tyske pressen.

Han er en veldig god spiller. Han har vunnet alt med Real Madrid og med det tyske landslaget. Han er også en fin person, han er morsom og glad. Jeg har delt mange øyeblikk med han og setter pris på det.

Mener du Real Madrid bør signere noen før overgangsvinduet stenger?

Pmn6