Extra large  he14431 horthumb
SVAK I SERIEÅPNINGEN: Prestasjonene til Odriozola mot Celta Vigo var langt fra gode nok.

Det forventes bedre prestasjoner av Odriozola

Real Madrid leverte en solid kamp i serieåpningen mot Celta Vigo, men ikke alle spillerne var like overbevisende.

Real Madrid fullførte en veldig solid forestilling mot Celta Vigo i serieåpningen på lørdag og tok med seg en 1-3-seier, noe som gjør at Zidanes menn har en trepoengs ledelse til Barcelona i tabellen. Her er tre ting å tenke på etter kampen. 

En positiv kamp fra nærmest hver eneste spiller. 

Gareth Bale leverte gode prestasjoner selv etter en sommer hvor han ble linket bort fra klubben. Marcelo viste at han var tilbake i godt slag etter en svak sesong i 2018-2019 og Courtois gjorde to avgjørende redninger når Los Blancos kun ledet 0-1. Resten av troppen var veldig overbevisende, bortsett fra:

Vinicius og Odriozola slet store deler av kampen, spesielt den spanske backen. 

Det brasilianske stortalentet gjorde ikke så mange feil, men må spille med mer selvtillit og vilje til å vise frem ferdighetene sine. Spesielt nå som det ser ut til at han kommer til å spille fra start under Hazards skadeopphold. Odriozola derimot var langt fra feilfri, og prestasjonene hans var mer bekymringsfulle enn det Vinicius leverte. Den spanske høyrebacken forsøker, og hans innsats kan ikke stilles i tvil, men han var svak defensivt. Han blir 24 år i vinter, og det er på tide at han leverer bedre og mer stabile prestasjoner, hvertfall når Carvajal har en tendens til å glipp av flere kamper over sesongen grunnet skader. 

Det er fortsatt rom for forbedringer. 

Los Blancos seier er overbevisende på alle måter, og laget vil nok bli bedre når Hazard er tilbake. Klubben trenger bedre kontroll over tempoet og ballbesittelsen i kampene gjennom hele sesongen hvis de vil kjempe om La Liga- tittelen.

Tror du Real Madrid kan kjempe om ligatittelen denne sesongen?

Pmn6