Extra large  he18206 hthumb  1
RYKTER: Serberen avkrefter alle ryktene som kobler han vekk fra klubben.

Jović: – Jeg blir værende i klubben

Avisene har i det siste begynte å skrive rykter om en mulig låneopphold for den tidligere Frankfurt spilleren, rykter som kobler han vekk fra hovedstaden.

Trener Zidane kjøpte i sommer den unge Serbiske spissen Luka Jovic, fra Bundesliga klubben Frankfurt.  Den unge spilleren er en fersk tilvekst i Real Madrid troppen. Serberen signerte en kontrakt som binder han seks år til Los Blancos.  Karrieren har startet litt sakte for han, på grunn av skader. Jović prøver etter beste evne å spille seg inn i startellevern, men allerede nå verserer rundt rykter som kobler han vekk fra klubben.

Så hva er årsaken til ryktene som kobler han vekk fra Los Blancos?

 Årsaken til at Jović ikke har fått så mye spilletid, ligger nok i skade og Benzema. 21 åringen skadet seg i treningskampen mot Arsenal i sommer, da han startet kampen, noe som gjorde at han ble ute på sidelinjen i en god stund. Benzema er i toppform om dagen. Han scoret i åpningskampen mot Celta Vigo. En Benzema i toppform, kan bidra til å svekke Jovićs muligheter for spilletid. Men hovedpersonen insisterer på at han skal bli og kjempe for å spille seg inn i startoppstillingen. 

Om ryktene og konkurransen fra spisskollega Benzema, hadde  han følgende å si:

Jeg ler av disse ryktene, fordi media finner på mye rart. Media har skrevet om rykter som har koblet meg vekk, helt siden karrierestart. Jeg har ikke noe forventninger om å få starte alle kamper, og er sånn sett klar for å bidra der det trengs. Treneren har fortsatt tillit til meg, og vårt samarbeid er fortsatt god.  Benzema er en erfaren spiller, som jeg lærer mye av hverdag. 

Er Jović Benzemas erstatter på langsikt? 

Pmn6