Extra large  av10675thumb
ZIDANE: Zinédine Zidane snakket tidligere i dag om en mulig Keylor Navas-exit.

Zidane: - Santiago Bernabéu er noe eget

Zinedine Zidane gleder seg til hjemkomsten til Santiago Bernabéu.

Franskmannen møtte til pressekonferanse på Real Madrid City etter dagens trening. Det var den siste treningen før morgendagens kamp mot Real Valladolid på Santiago Bernabéu. Dagens pressekonferanse ble betraktelig kortere denne gangen enn da det haglet inn spørsmål angående Bale, James og Neymar foran forrige sesong. I dag ble det mest snakk på troppen og Keylor Navas som ryktes ut av klubben. 

Først og fremst er vi glade for å være tilbake på vår hjemmebane, det er 100 dager siden forrige kamp her. Spillerne er veldig glade for å starte en ny sesong og kamper på Bernabéu foran våre egne supportere.
Det er ingen lett kamp, og det er heller ingen enkle kamper i denne ligaen. I dag kan mange ganske enkelt si at når du er oppe mot Valladolid, så kommer man til å vinne. Men i fotballen så må du gå ut og bevise det på banen. Valladolid fikk en god start på LaLiga-sesongen, de var også gode i forrige sesong. Jeg vet de er motiverte til å komme hit og gi alt de kan. Alt er opp til oss for å gjenskape det gode vi gjorde i Vigo.

Keylor Navas

Han er, har vært og vil alltid være en viktig spiller for oss, og muligheten for at han kan dra er ikke noe jeg vurderer. Han er her og vi kan ikke kontrollere hva som skjer utenfor. Han vil spille, være en del av laget og bevise at han er en god spiller, som vi vet han er, og det er det han jobber for. Det er det viktigste for en trener. Han har alltid vært og vil alltid være en profesjonell fotballspiller. Det er ingen endring i situasjonen. Vi har mange kamper, og jeg kommer til å bruke han.

Laget

Vi har morgendagens kamp, og du vet at jeg bare tenker på hva vi skal gjøre i morgen. Det er det eneste vi må tenke på og ingenting annet. Spillerne som jeg har her, er de jeg har. Til 2. september kan alt skje. Det er det samme på hver klubb, spillere kan komme inn og andre forlater. Vi fokuserer bare på morgendagens kamp.
Pmn6