Extra large  pca2834
STARTELLEVEREN: James Rodríguez var en av de elleve utvalgte i dagens uavgjort-kamp mot Real Valladolid.

Spillervurderinger: Real Valladolid (H)

Les våre spillervurderinger etter dagens poengdeling mot Real Valladolid.

Real Madrid 1-1 Real Valladolid
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
Lørdag 24. august. kl 19:00
La Liga Santander, Runde 2 

1-0 Karim Benzema (82') - Assist: Raphaël Varane
1-1 Sergi Guardiola (88') - Assist: Óscar Plano

Etter en glimrende sesongstart håpet Real Madrid å bygge videre på dette da Real Valladolid gjestet den spanske hovedstaden i kveld. Dagens store overraskelse var at James Rodríguez var tilbake i startelleveren for første gang på over 800 dager etter sitt to sesonger lange utlån til Bayern München, noe som kunne tyde på at colombianeren hadde vunnet tilliten til Zinedine Zidane. Laget fra Valladolid spilte imidlertid en god kamp og gjorde ting vanskelig for Real Madrid, og lagene gikk til pause på stillingen 0-0 etter en omgangen hvor Real Madrid hadde vært best, uten å finne veien til nettmaskene. Andreomgang fortsatte i samme spor, men ti minutter før slutt fant Karim Benzema veien til målet og Real Madrid ledet 1-0. Dog så svarte gjestene knappe fem minutter senere, da Sergi Guardiola satte ballen mellom beina på Thibaut Courtois etter en god kontring. Dermed endte sesongens første hjemmekamp i skuffelse og poengdeling for Real Madrid.

Spillervurderinger:

Thibaut Courtois (5): Settes generelt på få prøvelser igjennom kampen og er trygg på det lille som kommer. Er spesielt trygg på dødballer og oser trygghet på det feltet. Igjen slipper en scoring inn mellom beina hans, noe som er noe negativt, men alt i alt gjorde den belgiske burvokteren en godkjent kamp. 

Dani Carvajal (4): Den spanske landslagsbacken sesongdebuterte i kveld og fortsatte den svake formen han viste i pre-season. Innleggene satt ikke, han var ofte ute av posisjon og spesielt på utlikningen var spanjolen fullstendig ute av posisjon. Skuffende kamp av Dani Carvajal, som virkelig må heve spillet sitt fremover. 

Raphaël Varane (6): Forsvaret ble ikke satt på mange prøvelsene i dag, men de få gangene de gjorde det så var de stort sett solide, det samme gjaldt Raphaël Varane. Franskmannen dekket godt for Sergio Ramos, var solid i duellspillet og leverte generelt en grei kamp, til tross for et skuffende resultat. 

Sergio Ramos (7 - BB): Sergio Ramos var en kaptein med en ganske stor K i dag. Midtstopperen avverget flere potensielt farlige kontringer med sine blokkeringer og var på et tidspunkt drivkraften for at Real Madrid jaktet scoring. På en dag der ingen leverte sin beste Real Madrid-kamp var Sergio Ramos den som presterte best. 

Marcelo (5): Som vanlig var den brasilianske krølltoppen over alt ute på sin venstreside. Dog så satt ikke innleggene for veteranen i dag som ellers leverte en solid kamp. 

James Rodríguez (6): Det var en ren glede å se James Rodríguez tilbake i startelleveren i dag, og colombianeren kunne fort ha scoret i sin Santiago Bernabéu-retur i dag. James var skuddvillig og hadde to/tre avslutninger som fort kunne gått innenfor stengene, men det forble uten scoring for midtbanespilleren. Siden han ikke hadde spilt noe i pre-season, og av den grunn manglet kamptrening, så ble James byttet ut etter en knapp time. 

Casemiro (5): Midtbaneankeret kriget og kjempet på Real Madrid-midtbanen som vanlig, og vridde spillet på en god måte ved enkelte anledninger. Alt i alt en godkjent kamp av Casemiro. 

Toni Kroos (6): Tyskeren har vært en av de bedre i Real Madrids to første seriekamper, og også i dag var han blandt de bedre på Real Madrid-midtbanen. Han vridde spillet og hold takten i angrepet, og jobbet i tillegg stort sett godt, sett bort ifra en svak involvering ved utlikningsscoringen. 

Gareth Bale (5): Etter en god kamp i Vigo så håpet man at Gareth Bale skulle fortsette i dag. Waliseren fikk to ganske store sjanser i førsteomgangen, men klarte ikke score. Utover i kampen ble han mer og mer anonym, og han gjorde totalt sett en godkjent kamp. 

Karim Benzema (6): Franskmannen satte inn kampens første scoring da han banket Real Madrid i ledelsen ti minutter før slutt og han var ellers bevegelig og skapte flere farligheter for Real Madrid. Spissen ble byttet ut rett før slutt og gjorde en positiv kamp.

Isco (4): Isco spilte en kamp med mange positive og mange negative sider. I den tiden han var på banen var han den som mistet ballen flest ganger, men han var også den som slo flest nøkkelpasninger. Totalt sett mistet han ballen litt for mange ganger og sinket angrepet ved noen anledninger. En kamp under pari av den spanske ballmagikeren. 

Innbyttere:

Vinicius Jr (4): Vidundertalentet ble byttet inn drøyt fem minutter etter pause i jakten på å skape litt uro i et solid Real Valladolid-forsvar. Unggutten har absolutt hatt bedre dager på jobb, for det var ikke mye positivt han fikk utrettet på banen. Vinicius ble løpende mye imellom, tok altfor ofte feil avgjørelse og tok nesten alltid den ene driblingen for mye. Lite som satt for brasilianeren i dag, som må rette fokuset mot neste helgs kamp mot Villarreal. 

Luka Jovic (5): Jovic fikk sin hjemmedebut for Real Madrid da han ble byttet inn med rundt 25 minutter igjen av kampen. Serberen traff nesten umiddelbart tverrliggeren med en heading, og foruten om dette så var han ganske anonym. Alt i alt et godkjent innhopp av den unge spissen. 

Lucas Vázquez (N/A): Lucas Vázquez ble byttet inn minutter før slutt og spilte ikke nok til å få grunnlag for vurdering. 

Pmn6