Extra large ramos horizontalthumb  2
Ramos: Hele laget var tydelig skuffet etter poengdelingen mot Valladolid.

Ramos: – Vi ønsket å gi alt

Real Madrid startet årets første hjemmekamp med uavgjort mot Real Valladolid.

Det var knyttet store forventninger til kampen da Real  Madrid tok i mot Valladolid på Estadio Santiago Bernabéu. Mange forventningsfulle fans tok seg turen opp til stadion for å se heltene sine i aksjon, og blant disse var Colombianeren James Rodríguez som var tilbake i Real Madrid drakta, etter at hans to år lange låneopphold hos Bayern tok slutt. Helhetlig spilte hjemmelaget en veldig bra kamp. De hadde 22 skudd, hvor fire av disse var på mål, 67% ballinnehavelse, hele 632 pasninger ble gjennomført med 91 % treffsikkerhet. Men tiltross for at Los Blancos hadde store deler av kampen under kontroll, så ble de satt ut av possession og straffet med en sjapp kontring av gjestene. 

Det var kaptein Ramos som snakket til media og hadde følgende å si: 

Vi gjennomførte første omgang med intensitet, og hadde muligheter til å gå opp i ledelse, men var uheldige. I andre omgang var vi ikke like frempå, og senket tempo, og det endte det med at vi skapte mindre sjanser. Vi dropper tre viktige poeng, noe som kunne ha vært positivt.  Å spille uavgjort er skammelig, ikke minst gjør det vondt, fordi vi spilte foran hjemmefansen og vårt ønske var å gi dem seier. Vi skal jobbe hardt, ikke gi opp, og øve på hvordan vi skal forsvare oss bedre når vi leder kamper. 

Kommunikasjonen på banen

Å snakke med hverandre er ganske viktig. Hvis det er noen som er under press, er nøkkelen å prate sammen det avgjørende. 

Om Presset

Klubben ønsker alltid å vinne. Naturligvis vil presset som følger med det også øke, på grunn av skuffende resultater fra forrige sesong. Fansen har alltid ønske og forventninger om å bli underholdt, men i dag drar dem hjem skuffet. 

James og Bale

Bale og James er to spillere som er viktig del av troppen. De tilføyer laget kvaliteter som er sårt tiltrengt, og er sånn sett viktig del av trenerens planer.  Det er respektløst ovenfor lagkamerater å snakke om spillere som ikke er en del av denne klubben. Hvis vi hadde vunnet i dag, hadde det ikke kommet noe spørsmål om Neymar. 

Målvaktene

Å ha to gode keepere er viktig for Real Madrid. Curtois og Navas er to gode keepere, og det er vanskelig for treneren å velge. Men det er en sunn konkurranse, som er nødvendig. 

Varane: Vi spilte en god kamp og fortjente å vinne

Laget leverte en god match, og fortjener seier. Det er ikke enkelt å score, men til slutt får vi lønn for strevet. Vi spiller en god første omgang, men det manglet noe.  Vårt visjon er å forsette å jobbe hardt, og komme sterkere tilbake.

Spissene roller

De gjør en utmerket jobb, mot slutten av kampen mangler vi flaks og presisjon. Spissene har ikke skylden for at vi spiller uavgjort. Dårlige resultater er en del av fotball, men vi må være positivt innstilt og opprettholde det gode arbeidet. 
Pmn6