Extra large zizouu
SKUFFET: Franskmannen var skuffet etter at seieren glapp kort tid før slutt mot Real Valladolid.

Zidane: - Vi fortjente tre poeng

Zinedine Zidane var skuffet etter at seieren glapp kort tid før slutt.

Jeg har en bitter smak i munnen etter denne kampen. Vi klarte den vanskeligste oppgaven som var å score like før slutt, men bare tre minutter senere så utlikner de. Det er en tøff situasjon. Det er komplisert og vanskelig når du vet at du fortjente mer. Vi fortjente tre poeng, spesielt etter alt vi skapte i førsteomgangen. 
Dette resultatet er ikke på grunn av at Kroos mistet ballen, det kan skje alle. Vi var ute av posisjon defensivt, det var problemet. Vi må få ballen opp i banen i slike situasjoner. Vi klarte til slutt ikke å vinne. Vi må utvikle oss og lære oss å stå kampen ut, ikke bare spille bra i 60-70 minutter. 
Når vi leder 1-0 etter 84 minutter, må vi spille mye smartere og med mer selvsikkerhet. Vi klarte ikke å holde hodet kaldt, og vi må bare akseptere det. Jeg sa i går at det ikke er noen enkle kamper i LaLiga, og det så vi i dag. 

James 

Han spilte bra. Han kom ut fordi han fikk seg en liten trøkk og jeg ville ikke risikere noe skade. Han spilte en god førsteomgang i likhet med resten av laget. Han hadde en sjanse til å score. 
Vi mangler ikke scoringer, men vi må tro mer på det vi gjør. Jovic traff tverrliggeren med sitt første touch på ballen, og i tillegg så scorte Benzema. Vi må fortsette å gjøre det vi gjør, og vite at marginene vil være på vår side en gang. 

Press

Jeg kjenner på presset, selvsagt. Vi må ha supporterne i ryggen. Jeg vet det er vanskelig, men vi skal gi alt også må de gi alt for å støtte oss. 

Andreomgangen

Det har ingenting med det fysiske å gjøre. Vi er i starten av sesongen, og vi kan heller ikke skylde på varmen, det er likt for begge lag. Vi gikk inn i andreomgangen, og spilte ikke med samme rytme og selvsikkerhet. Det er ingen fysisk problem.

Jovic og James

De er viktige spillere som gir oss flere muligheter. 
Pmn6