Extra large 0 1
SCORINGSFORM: Karim Benzema har fortsatt den gode scoringsformen fra i fjor, og har nå scoret 150 mål i La Liga.

Benzema med ny milepæl

I lørdagens kamp mot Real Valladolid scoret Karim Benzema sitt 150. mål i La Liga.

Karim Benzema har fortsatt den gode scoringsformen fra forrige sesong med mål i begge La Liga-rundene  denne sesongen. Årets sesong åpnet  franskmannen scoringsballet med kampens første mål mot Celta Vigo på Balaidos, der Los Blancos vant 3-1. I lørdagens kamp mot Real Valladolid scoret Benzema det første mål igjen, og det mange trodde var den avgjørende scoringen for Real Madrid. Dessverre scoret Real Valladolid rett før slutt, og kampen endte 1-1. 

I lag med store navn

Målet mot Real Valladolid var Karim Benzema sitt 150. mål i La Liga, og franskmannen er den syvende spilleren gjennom historien til Real Madrid som har oppnådd denne milepælen. De andre spillerne som har oppnådd det samme er Cristiano Ronaldo (312), Raúl (228), Di Stéfano (216), Santillana (186), Hugo Sánchez (164) og Puskas (156). Totalt har Benzema scoret 224 mål for Real Madrid på 467 kamper. 

Siden debuten 29. august 2009 mot Deportivo de La Coruña, har Benzema spilt 314 seriekamper for Real Madrid og har scoret mot alle de 34 lagene han har møtt. Athletic Club er den klubben han har scoret mest mot, med totalt 11 mål. 

Trofast mot Zidane

Siden Zinedine Zidane returnerte som Real Madrid-trener i mars har Benzema vært den klart viktigste målscoreren for Zizou. I løpet av denne perioden har Benzema scoret halvparten av de 20 målene Los Blancos har scoret. 

Den franske spissen har virkelig vist seg som en skikkelig goalgetter igjen etter at Cristiano Ronaldo forlot klubben forrige sommer.  Forrige sesong ble det totalt 30 mål for Benzema, og han var en av spillerne som ikke leverte en sesong under pari. 

Den gode starten for Benzema denne sesongen gjør at han fortsatt er det ubestridte førstevalget på spissplassen, selv om Real Madrid har hentet Luka Jovic. 

Hvor viktig er Benzema for dagens Real Madrid-lag?

Pmn6