Extra large james 123  1
SKADET: James var endelig tilbake i aksjon for Real Madrid på lørdag, men dessverre pådro han seg en skade.

Skadeoppdatering: James Rodríguez

Colombianeren spilte sin første kamp på over 800 dager for Real Madrid på lørdag, men han ble byttet ut før timen var spilt grunnet en skade.

James Rodrígiuez har omtrent i samtlige medier vært avskrevet som Real Madrid-spiller denne sommeren, og det har kun vært snakket om hvor han ender opp hen, ikke at han muligens blir værende. Lørdag så overrasket omsider hovedtrener Zinedine Zidane da han valgte å spille teknikeren fra Colombia fra start, og selv om James ikke fikk med seg noen målpoeng så gjorde han en godkjent innsats i sin første kamp for klubben på over 800 dager. 

Det var omsider ingen stor overraskelse at James var førstemann som ble byttet ut, da han spilte Copa America tidligere i sommer og samtidig ikke deltatt i en eneste kamp i pre-season. De fleste var nok overbeviste om at Los Blancos sin franske hovedtrener var interessert i en formasjonsendring, eller en endring i spillestil, men i etterkant viser det seg at colombianeren pådro seg en skade, og måtte derfor byttes ut. Real Madrid har i forbindelse med skaden til spilleren kommet med en offisiell uttalelse som lyder slik: 

Etter tester utført i dag på vår spiller James Rodríguez av Real Madrid sitt medisinske apparat så har han blitt diagnotisert med en muskelskade i soleus-muskelen på høyre bein. Hans progresjon vil følges kontinuerlig. 

Dette vil si at James etter all sannsynlighet vil være uaktuell for helgens oppgjør mot Villarreal på Estadio de la Cerámica. Heldigvis for colombianeren så kommer den en landslagspause etter den kampen, hvilket vil si at det går to uker mellom kampen mot Villarreal og den neste kampen mot Levante. Skaden James har pådratt seg er i muskelen som er lokalisert på utsiden av leggen, altså på høyre side av den høyre leggen. Det virker ikke som om det er en spesielt alvorlig skade, og muligens vil colombianeren være klar til oppgjøret mot Levante på Santiago Bernabéu 14.september. 

Animo James!

Pmn6