Extra large isco skade 1  1
SKADET: Isco har pådratt seg en skade og slutter seg liten over spillere med muskelskader.

Skadeoppdatering: Isco

Den dribleglade midtbanespilleren har pådratt seg en muskelskade på baksiden av låret.

Isco Alarcón har en forferdelig sesong i fjor, hvor han ikke bare leverte under par, men han havnet også på kant med Santiago Solari i perioden han var hovedtrener. Mange hadde omsider spådd at den forrige sesongen var en hvor Isco skulle slå tilbake ettersom den spanske landslagstreneren Julen Lopetegui tok over klubben, og midtbanespilleren hadde vært sentral under han, men slik ble det ikke. Spanjolen ble satt ut av spill i lengre tid med en betennelse i blindtarmen, og fikk aldri vist frem den beste siden av seg selv. 

Selv om det ble begrenset med spilletid under Solari, så høstet spilleren langt mer spilletid mot slutten av sesongen da Zidane igjen var tilbake som hovedtrener. Isco spilte sjeldent fra start under Zidane i hans forrige periode om man ser til begynnelsen av sesongen, men med iherdig innsats jobbet han seg inn i startelleveren mot slutten av sesongen, og de opparbeidet derfor et godt forhold. I sesongens første kamp mot Celta Vigo begynte magikeren kampen på benken, mens i det foregående oppgjøret mot Real Valladolid så spilte han fra start. Nå har han omsider pådratt seg en skade, hvor Real Madrid har kommet med følgende uttalelse: 

Etter tester utført i dag av Real Madrid sitt medisinske apparat, så har vår spiller Isco, blitt diagnotisert med en muskelskade i hans høyre femoral biceps. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

Los Blancos har allerede denne sesongen hatt over ti skader, om man tar med skadene i pre-season, og noe som muligens bekymrer mange er at flere av de er muskelskader. Har sesongoppkjøringen vært for hard? Har det vært for lite hvile? Eller er spillerne preget fra fjorårets sesong hvor hovedtrener Zidane uttalte at de var for dårlig trent? Uansett hva bakgrunnen for skadene er så er det bekymringsfullt for Zidane, da Modric er ute med karantene, James allerede er på skadelisten, og Isco nå slutter seg til listen. Med Dani Ceballos på utlån er det derfor ikke mange midtbanespilleren å ta av, og muligens venter en formasjonsendring til helgens kamp. 

Skaden Isco har pådratt seg er lokalisert i den største muskelen på baksiden av det høyre låret, kalt femoral biceps. Det er nå usikkert hvor lenge spilleren blir på sidelinjen, hvilket det ofte er med muskelskader, men det meste tyder på at han går glipp av helgens oppgjør mot Villarreal, samt kampene for det spanske landslaget den kommende uken. Ifølge AS så kommer skaden til å holde spilleren ute av spill i to til tre uker, men kun tiden vil vise. 

Animo Isco! 

Pmn6