Extra large 0 1
LANGTIDSSKADET: Marco Asensio er langtidsskadet, og er en av de ti spillerne som har vært skadet denne sesongen.

Skadeproblemene fortsetter

Real Madrid har allerede hatt ti spillere ute med skade denne sesongen.

Tidligere i dag ble det opplyst at Isco er den siste spilleren til å bli en del av den nå ganske lange skadelista til Los Blancos. Det gjør han til den tiende spilleren som er ute med skade denne sesongen. De stadige skadeproblemene er nå blitt en reell bekymring for Zinedine Zidane. 

Les også: Skadeoppdatering: Isco

Startet tidlig

Den første spilleren som var ute med skade var Brahim Diaz. Han pådro seg en muskelskade under Real Madrids pre season-camp i Montreal.  En muskelskade var det samme Ferland Mendy pådro seg under treningsoppholdet i Amerika, som var den neste spilleren ute med skade. Luka Jovic skadet kneet sitt i en duell med Jan Oblak under treningskampen mot Atletico Madrid i slutten av juli, men er tilbake fra skaden nå. 

Den verste skaden skjedde i treningskampen mot Arsenal i Washington DC. Marco Asensio, som skulle slå tilbake etter en skuffende fjorårssesong, røyk både korsbåndet og menisken. Korsbåndskader og kneskader er noe av det mest alvorlige en fotballspiller kan pådra seg, og spanjolen er garantert ferdigspilt for 2019, og mye tyder på at vi ikke får se Asensio i aksjon før langt ut på våren i 2020. 

Skadene fortsetter tilbake i Madrid

Etter at troppen returnerte til Madrid, ble Thibaut Courtois den siste til å skrive seg opp på skadelista til Real Madrid. Belgieren fikk en skade i ankelen, men heldigvis kom han forholdsvis fort tilbake.  Nestemann på lista ble stortalentet Rodrygo Goes, som også er ute med en muskelskade. 

Rett før sesongens første La Liga-kamp kom nyheten om at Eden Hazard ikke var en del av troppen til kampen mot Celta Vigo. En ny muskelskade satte kanskje den mest spennende sommersigneringen på sidelinja, og det er ventet at Hazard er tilbake til Los Blancos neste hjemmekamp.

Etter helgens kamp mot Real Valladolid ble også James Rodriguez en del av skadelista. Etter hans første kamp for Madrid på over 800 dager, ble han diagnostisert med en muskelskade. Colombianeren er forhåpentligvis tilbake i midten av september.  Og i dag kom nyheten om at Isco er siste mann på skadelista, også han ute med en muskelskade. Det vil altså si at Real Madrid har hatt ti spillere ute med skade de siste 49 dagene.

Hva må Real Madrid gjøre for å få bukt med de stadige skadeproblemene som oppstår?

Pmn6