Extra large gettyimages 1158654697
PÅ VEI BORT: Keylor Navas er på vei til den franske storklubben Paris Saint-Germain.

Nærmer seg Paris Saint-Germain

Keylor Navas nærmer seg den franske storklubben Paris Saint-Germain i følge en rekke medier.

Burvokteren fra Costa Rica ble hentet til Los Blancos sommeren 2014 som backup, og avtager til klubb-legende Iker Casillas. Siden den tid har han rukket å bli en av klubbens best likte spillere, både blant sine medspillere og blant fansen, samtidig som han har vunnet en rekke troféer. Deriblant var han med på trippelen i Champions League hvor han var en viktig brikke alle tre sesonger, samtidig som han har vunnet LaLiga Santander en gang, og FIFA Klubb-VM hele fire ganger. 

Forrige sommer hentet omsider Real Madrid en konkurrent til Navas i Thibaut Courtois, og veien til spilletid har blitt lang. Dette har dog ikke satt en stopper for målvakten fra Costa Rica som har jobbet knallhardt på treningsfeltet for å overbevise sine trenere. Med Zidane tilbake ved roret øynet sisteskansen en mulighet, men etter å ha fått den tunge beskjeden om at han igjen vil være andrevalg så har han sett etter en mulighet i en annen toppklubb rundt i Europa. Paris Saint-Germain har vært nevnt ved flere tilfeller, men flere ganger har samtalene brutt sammen. 

I kveld meldte omsider en rekke spanske, og franske medier at klubbene har kommet til enighet om en overgang, hvor Navas slutter seg til den franske storklubben for et sted mellom €12M og €15M. Det er omsider ikke kun målvakten fra Costa Rica som er involvert, for Real Madrid skal ifølge MARCA har fått på plass en låneavtale for Alphonse Areola ut den inneværende sesongen. Det vil derfor si at klubbene foretar et bytte seg i mellom, hvor Navas slutter seg til den franske klubben permanent, men Areola kommer på lån ut sesongen. 

Det meste tyder på at fan-favoritten Navas presenteres for Paris Saint-Germain førstkommende mandag, og han vil derfor bli inkludert i troppen mot Villarreal for siste gang som Real Madrid-spiller. Burvokteren med 162 kamper for den spanske hovedstads-klubben bytter plass med Areola som har 107 kamper for den franske storklubben. Det vil for mange være et trist øyeblikk når Navas forlater klubben, og spilleren har selv ytret et ønske om å bli værende flere ganger, men duellen med Courtois ser ut til å være tapt allerede før sesongen er sparket i gang, hvilket gjør det forståelig at han ser etter andre mulighet. Navas har skrevet seg ned i historiebøkene til klubben, og vil alltid huskes for trippel i Champions League. 

Hva tenker du om "byttet" med Paris Saint-Germain? 

Pmn6