Extra large lucas silva
FLOPP: Lucas Silva klarte aldri å bli en suksess i Real Madrid.

Lucas Silva: - Jeg er klar for å returnere

Lucas Silva har i et intervju med MARCA ytret sitt ønske om en retur til Santiago Bernabéu.

Den brasilianske midtbanespilleren ble i forkant av 2014/2015-sesongen hentet til Real Madrid, og var av mange ansett som en av de største talentene i brasiliansk fotball. I hans første sesong under Carlo Ancelotti, ble det åtte kamper for Real Madrid og han klarte aldri å levere varene i den spanske hovedstaden. Nå, fire år senere, har han rukket å bli 26 år gammel og hatt en karriere som har stagnert. Midtbanespilleren slet en stund med hjerteproblemer, og har de siste sesongene returnert til Cruizeiro i Brasil.

Han har nylig blitt intervjuet av MARCA, og der hadde han følgende å si om karrieren og en mulig retur til Real Madrid.

Jeg har et lag nå, og er under kontrakt med Real Madrid. Jeg har hatt noen tilbud, men det meste har vært henvendelser eller spekulasjoner. Jeg er i en komplisert fase i karrieren. Jeg er fremdeles under kontrakt med Real Madrid, og har et år igjen av den. Min bror som hjelper meg med slike ting, er i Madrid nå og er jevnlig i samtaler med klubben. Det er noen dager igjen til overgangsvinduet stenger, og vi ønsker å komme til en enighet som vil være bra for både klubben og meg. Jeg er klar, sesongen har allerede begynt, og jeg ønsker å spille hvor det enn nå blir.

Hvor ønsker du å spille hvis det blir i Spania?

Jeg ønsker bare å spille. Akkurat nå er det vanskelig å si hvor det blir. Spania er en mulighet, og det er en liga jeg føler meg klar til å spille i. LaLiga er en av de viktigste turneringene i verden, en liga med mye konkurranse og høyt nivå. Jeg har mer erfaring og rutine enn før, og jeg tror jeg har nivået til å spille for en hvilken som helst klubb i verden i dag. Min intensjon er å bli i Europa.

Er du skuffet over at du ikke får trene med Real Madrid på Valdebebas?

Nei. Jeg har et år igjen av kontrakten min med Real Madrid, men trener ikke med de av byråkratiske årsaker. Jeg trener med en fysisk trener hver dag, så at jeg skal holde meg i form.

Du spilte ni offisielle kamper for Real Madrid. Hvor vanskelig er det å spille i en slik klubb?

Real Madrid er en klubb som alltid har spillere på et høyt nivå, og mange av de er blant verdens beste. Jeg hadde det vanskelig i starten, muligens fordi jeg var ung og ikke hadde en fast plass i laget. Sett i ettertid burde jeg tilpasset meg bedre. Jeg spilte få kamper i Madrid, men når jeg først spilte, synes jeg at jeg gjorde det bra. Jeg er mye mer forberedt nå. Når jeg ankom Spania var jeg 21 år, og hadde allerede vunnet to ligatitler med Cruzeiro. Jeg hadde blitt stemt frem som den beste midtbanespilleren i serien og spilte flere landskamper for ungdomslandslagene til Brasil.

Real Madrid har bare fire midtbanespillere. Tror du at Zidane kommer til å ringe deg?

Det er ikke noe jeg tenker på en gang, basert på innholdet i mine samtaler med klubben. Det du kan si er at jeg har en kontrakt som er i ferd med å utløpe, men hvis du vil regne med meg, er jeg klar for en retur. Hvis ikke, vil fremdeles kjærligheten min for Real Madrid være sterk og jeg vil fortsette min ferd videre i karrieren.
Pmn6