Extra large aas
Zinedine Zidane understreker at kampen mot Villarreal i morgen vil ha en stor betydning for denne sesongen.

Zidane: - Alt kan skje frem til mandag

- Vi har hatt en god uke, stemningen er bra og vi vil ta det med til kampen imorgen, sier Zidane

Zinedine Zidane møtte til pressekonferanse på Real Madrid City foran søndagens La Liga-oppgjør mot Villarreal. En kamp franskmannen mener er er en av sesongens viktigste kamper, dette sa han da faktisk før Osasuna tok poeng mot Barcelona lørdag kveld. Han startet med å sende kondolanser i retning Luis Enrique som denne uken delte han han mistet sin ni år gamle datter til kreften:

Jeg vil sende all min styrke og lagets styrke til Luis Enrique og hans familie etter det som skjedde med datteren hans. Det er en vanskelig tid og føler med han.

Troppen

Når alt kommer til sitt, så er det denne troppen som jeg har fått, og jeg er stolt av spillerne jeg har. I mine øyne er de de beste. Noen ganger ønsker du å gjøre endringer, men jeg er fornøyd med troppen jeg har. Alt kan skje frem til 2. september(mandag), men jeg kan ikke klage på troppen jeg har. Hadde jeg klagd over denne troppen, hadde jeg måtte bytte yrke. Alle trenere i hele verden skulle ønsket de kunne trene dette laget, jeg er stolt over de spillerne jeg har.

Forholdet til Florentino Pérez

Jeg tar beslutninger på banen og det er alt. Forholdet jeg har hatt med presidenten, har alltid vært veldig bra. Han er presidenten som fikk meg til å komme og spille for denne flotte klubben. og det vil jeg aldri glemme. Alle står fritt til å lese om ting som de vil. Jeg har et godt forhold til ham, og det folk sier utenom her er ikke noe jeg kan kontrollere, og det plager meg heller ikke.

Hazard og det belgiske landslaget

Han har lov til å reise med Belgia, men han kan ikke spille for øyeblikket. Vi som klubb vet det, og det samme som han som spilleren. Jeg håper også Belgia har den tankegangen også.
Jeg kan umulig være glad når våre spillere blir skadet. Dessverre skjer disse tingene fra tid til annen. Disse tingene skjer i alle klubber. Fysioterapeutene og legene gjør alt for å få spillerne tilbake så fort som mulig.

Exit Navas?

Det kan skje, men det viktige er at Keylor vil være med oss i morgen og vi skal prøve å vinne kampen. Som alltid kan alt skje fram til 2. september. Vi har en viktig i morgen og jeg fokuserer bare på det.

Å hente inn en annen målvakt?

Hvis det er tilfelle at vi mister en keeper, må vi finne en erstatter. Jeg fokuserer på kampen i morgen. Keylor vil reise, og vi må se hva som skjer.

Signeringer i siste øyeblikk

Frem til mandag kveld kan alt skje. En stor signering, to store signeringer ... Vi må se. Det viktigste er kampen i morgen.

Favoritter Champions League?

Det betyr ikke noen ting. Vi må glemme forrige sesong. Vi har troen på oss selv, og vi vet hva vi vil i Champions League.

PSG

De er en tøff motstander, selvom de har noen skader. De har en utmerket tropp, og det vil være en tøff konkurranse om seier i gruppe A. Jeg gleder meg til å komme i gang med Champions League.
Pmn6