Extra large gettyimages 1171577710
BANENS BESTE: Gareth Bale scoret to ganger mot Villarreal, og var Los Blancos sin beste spiller i oppgjøret.

Spillervurderinger: Villarreal (B)

Gareth Bale scoret begge mål for Real Madrid da lagene delte poengene søndag kveld.

Villarreal 2-2 Real Madrid
Estadio de La Cerámica, Castellón
LaLiga Santander, runde 3
Søndag 1.september, kl:21.00

1-0 Gerard Moreno (11')
1-1 Gareth Bale (45+1') - Assist: Dani Carvajal
2-1 Moi Gómez (74') - Assist: Javier Ontiveros
2-2 Gareth Bale (85') - Assist: Luka Modric

Det var vertene som scoret kampens første mål like etter klokka hadde passert ti minutter. Ramos mistet ballen, Moreno stormet fremover, og scorer til slutt på returen fra skuddet til Ekambi. Etter kraftig press fra Los Blancos fikk de en utlikning etter flott spill like før hvilen, hvor Gareth Bale var sist på ballen. Vertene scoret også det første målet i andre omgang, denne gang ved Moi Gómez en halvtime ut i omgangen. Ti minutter senere utliknet Gareth Bale nok en gang med en flott solo-prestasjon, og det endte derfor til slutt med poengdeling på Estadio de La Cerámica søndag kveld. 

Karakterer: 

Thibaut Courtois (5): Får ikke veldig mye å gjøre på jobb i kveld, men i perioder så får han noen skudd mot seg. Gjør egentlig en god jobb på det meste, men får lite hjelp på returer og i boksen generelt. Har noen flotte redninger på de første skuddene, og selv om han må gi returer som leder til mål så trekkes han ikke for det. 

Dani Carvajal (6): Spiller langt bedre enn han har gjort tidligere denne sesongen, og store deler av forrige sesong. Er nest sist på den første scoringen, og stormer som vanlig opp og ned langs siden. Mister muligens markeringen sitt litt lett i forkant av scoring nummer to, men utenom dette en godkjent kamp. 

Raphaël Varane (5): Som vanlig har han oppgave med å sikre for Ramos når han flyter fremover i banen, og gjør dette helt ok, men klarer ikke å rette opp i forkant av den første scoringen da makkeren mister ball. Markerer seg egentlig ikke nevneverdig, og det blir en kamp på det jevne for franskmannen. 

Sergio Ramos (4): Serverer vertene deres første scoring da han mister ballen like før midtbanen til Moreno som stormer fremover. Utenom dette gjør han en grei kamp, hvor han som vanlig er aggressiv i boksen, men det leder til lite. 

Ferland Mendy (7): Får sin første offisielle kamp som Real Madrid-spiller, og gjør absolutt en solid jobb, spesielt defensivt. Har full kontroll på Chukwueze hvilket resulterer i at unggutten byttes ut før timen. Offensivt må han omsider bedre seg, da han er ubesluttsom og ikke besitter et stort repertoar. Alt i alt en god debut fra Mendy. 

Lucas Vázquez (4): Som alltid så løper Lucas mye, og jobber særdeles godt. Har flere gode innlegg, men det leder dessverre ikke til mål. Litt tafatt fremover ellers da han ikke klarer å utfordre forsvaret nevneverdig utenom med baller inn i boksen. 

Carlos Casemiro (5): Jobber knallhardt i flere dueller, og har noen gode driv fremover i banen, samt noen solide pasninger. Andre ganger blir han ubesluttsom, og gjør noen feil, men totalt sett godkjent av brassen som er svært viktig defensivt i dette laget. 

Toni Kroos (5): Blir en kamp helt på det jevne for Kroos. Slår en rekke gode pasninger, og er som vanlig flink til å dirigere tempo og pasninger rundt på banen. Sliter noe mer med dødballene som ikke virker like farlige lenger, og må finne tilbake de gode gamle variantene snart. 

Gareth Bale (8 BB): Waliseren slår tilbake etter den massive kritikken han fikk forrige sesong, og gjennom sommeren. Scorer målet som utlikner til 1-1 der han er god plassert, og scorer samtidig målet som utlikner til 2-2 med en flott prestasjon. Uten tvil Los Blancos sin beste spiller i kveld, og ser ut som den største trusselen Real Madrid har fremover i banen denne sesongen. 

Karim Benzema (4): Blir løpende mye i mellom, og preger ikke kampen nevneverdig, selv om han får en scoring annullert - hårfint. Går veldig ofte for de samme innleggene som Jovic, slik at de går i veien for hverandre noen ganger, ikke kun Benzema sin feil dog. 

Luka Jovic (4): Utretter ikke veldig mye den tiden han er på banen, men har en fin dragning som leder til avslutningen, og en vakker flikk gjennom til Carvajal som gjør at han er tredje sist på scoring nummer en. Trenger sin første scoring for Los Blancos snart. 

Innbytterne: 

Luka Modric (6): Får et mål imot kort tid etter han entrer matta, men er også svært sentral i målet som gjør at Los Blancos får med seg et poeng da han vinner tilbake ballen og spiller frem Bale. Jobber hardt den tiden han er på banen, og virker spillesugen. 

Vinícius Júnior (3): Har virkelig ikke funnet formen i starten av denne sesongen, og dette fortsetter søndag kveld. Fintene sitter ikke, kombinasjonene sitter ikke, og det blir rett og slett et svakt innhopp fra unggutten. 

Federico Valverde (N/A): Spiller fort krot tid til å få noen vurdering. 

Hva tenker du om karakterene fra kveldens kamp? 

Pmn6