Extra large dani
CARVAJAL: Forsvarspilleren kjempet godt gjennom hele kampen og hadde en fin målgivende pasning til Bale.

Carvajal: - Vi har ikke råd til å gi motstanderne så mange sjanser

”Vi hadde kontroll, men når man bærer den hvite trøya skal man vinne”, fortalte Casemiro.

Real Madrid måtte dele poengene med Villarreal etter 2-2 i sesongens tredje runde. Etter kampen sa Carvajal følgende: ”Spillet var positivt og vi gjorde mange positive ting. Vi holdt godt på ballen og skapte gode sjanser, men vi har ikke råd til å gi motstanderne så mange sjanser. Laget går i riktig retning for å nå våre mål, som er å vinne hver kamp. 

 Tempo

Laget slapp til motstanderne for ofte og de var farlige i kontringsspillet. Vi kjempet, men fikk dessverre bare ett poeng. Alle må jobbe videre for å forbedre prestasjonene, men vi er ikke fornøyd med uavgjort. Dette var den tredje runden, vi må forbedre den defensive fasen av spillet og forbedre avslutningene våres. Hele laget må komme seg i gang og rette opp feilene vi har gjort hittil. 

 Straffesituasjonen

Jeg så ikke sitasjonen så godt, men de andre sa det kunne vært straffe. Når VAR ikke griper inn eller dommeren ikke ga straffen, kan vi ikke gjøre eller si mye. 

 Casemiro: "Vi kjemper til slutten"

Vi hadde kontroll og skapte muligheter,  men når man bærer den hvite trøya skal man vinne”. Det er det Real Madrid handler om, vi vet at dette er et vanskelig sted å komme. Vi kontrollerte spillet i omtrent 75 minutter. 

Lucas Vázquez: "Levante-kampen er en sjanse for å få sesongens første hjemmeseier"

De hadde to sjanser og scoret to mål. Vi kjempet til slutten og må fortsette med det. Vi tok ett poeng og må jobbe hardere for å få trepoengerne. Laget har sjanser til å jobbe videre og endre mentaliteten vår under landslagspausen. 

Forbedringsområder

Vi manglet effektiviteten foran mål og må forbedre oss defensivt. Vi må jobbe mer som et lag. Når vi forsvarer oss, må alle forsvare seg, og når vi angriper, må vi angripe sammen. Det er en sterk gruppe her og jeg er sikker vi skal slå godt fra oss i La Liga.  

Kort

Jeg gikk for ballen og rørte han ikke, kanskje han tok kontakt med meg. Dommeren gjorde en god kamp i dag, og det samme gjorde begge lag. Fansen må se på hvor hardt vi jobbet, vi kommer til å fortsette med det for fansen og oss selv.
Det eneste som manglet var det viktigste i fotball, resultatet. Totalt sett presterte laget bra og vi skal fortsette å jobbe til resultatene kommer. Kampen mot Levante er en god mulighet til å vinne hjemme, foran fanser vår og vi skal forberede oss godt til kampen.

Hva synes du om kampen?

Pmn6