Extra large  1vc6310
POENGDELING: Los Blancos og Den gule ubåt delte poengene på Estadio de La Cerámica søndag kveld.

Villarreal 2-2 Real Madrid

Det endte med poengdeling for tredje sesong på rad mellom lagene på Estadio de La Cerámica.

Villarreal 2-2 Real Madrid
Estadio de La Ceramíca, Castellón
LaLiga Santander, runde 3
Søndag 1.september, kl:21.00

1-0 Gerard Moreno (11')
1-1 Gareth Bale (45+1') - Assist: Dani Carvajal
2-1 Moi Gómez (74') - Assist: Javier Ontiveros
2-2 Gareth Bale (85') - Assist: Luka Modric

RØDT KORT: Gareth Bale (88') 

Los Blancos startet sesongen på flott vis med seier mot Celta Vigo på bortebane, men kampen etter på hjemmebane mot Real Valladolid ble en skuffelse. Lagene delte poengene, og Real Madrid så tannløse ut i store deler av oppgjøret. Søndag kveld ventet omsider en ny utfordring da Villarreal ventet på Estadio de La Cerámica. Den gule ubåt hadde en meget svak sesong i fjor, og har åpnet denne sesongen med et tap og en uavgjort, men mot Los Merengues hever de seg alltid. De siste to sesongene har det endt med poengdeling, og sifrene 2-2 når lagene har møttes til dyst i Castellón, hvilket ikke er godt nok for en klubb som Real Madrid. Med en rekke spillere ute med skader var det knyttet spenning til lagoppstillingen søndag kveld, hvor Mendy gjorde sin offisielle debut. 

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Lucas (Vinícius 73'), Casemiro, Kroos (Valverde 82'), Bale - Benzema, Jovic (Modric 67')

Villarreal: Fernández - Gaspar, Albiol, Torres, Quintilla - Cazorla (Bacca 74'), Iborra - Chukwueze (Ontiveros 55'), Gómez, Ekambi (Anguissa 62') - Moreno

Flott spill leder til utlikning

Los Blancos åpnet med en 4-4-2 formasjon søndag kveld, hvor et innlegg fra Bale mot Benzema i boksen var første hendelse etter fem minutter, men Albiol fikk akkurat headet til corner. Hjørnesparket ble svingt inn av Kroos, hvor Jovic steg til værs og headet ballen i nettaket. Ti minutter ut i oppgjøret kom vertene til deres første sjanse da Moreno klemte til fra siden av 16-meteren, men skuddet skrudde ut til siden. Et lite minutt senere mistet Ramos ballen til Moreno som stormet fremover og fant Ekambi, men skuddet til spilleren ble reddet av Courtois. Belgieren måtte omsider gi en retur og den satte Moreno sikkert i mål til 1-0. Ved halvspilt omgang fikk Bale forsøke lykken like utenfor 16-meteren på frispark, men waliseren sendte kula en meter over tverrliggeren. Et par minutter senere var gjestene frempå igjen, og denne gang med Cazorla som dro seg inn i feltet og fant en medspiller, men Bale blokkerte avslutningen. Kort tid senere viste Jovic seg frem da han mottok ballen utenfor 16-meteren, tok en finte og klemte til, men forsøket endte noen meter utenfor. 

En halvtime ut i oppgjøret kom Lucas frem på siden, og kantspilleren fant Casemiro på bakerste stolpe, men brassen headet utenfor. Et minutt senere sendte Kroos et hjørnespark inn i boksen, hvor Ramos steg til værs og headet kula like over krysset. Ti minutter før pause kombinerte Los Blancos flott fremover i banen med pasninger på et touch, og til slutt fikk Lucas en sjanse fra kloss hold, men kantspilleren klemte forsøket i nettveggen. Fem minutter senere kom vertene fremover, og Moreno dro seg innover i banen, men skuddforsøket ble lett holdt av Courtois. Kort tid senere fikk Ekambi en mulighet, men han hadde ikke mer hell enn sin lagkamerat. Med et minutt igjen av den ordinære spilletiden i første omgang mottok Benzema ballen på siden, og franskmannen trakk seg innover i banen, før han klemte skuddet knallhardt i stolpen. Nære for Los Blancos, men ikke nære nok. På overtid av den første omgangen skulle omsider Real Madrid få lønn for strevet. Carvajal spilte til Casemiro, deretter videre til Jovic som flikket vakkert tilbake til Carvajal i feltet, og backen fant Bale som enkelt satte ballen i åpent mål til 1-1. 

Bale ordner et poeng

Real Madrid fortsatte der de slapp i den første omgangen med å dominere spillet, og skape de fleste sjansene. Fem minutter ut i omgangen sendte Kroos et hjørnespark inn i feltet, og Ramos steg til værs, men igjen headet han over. Et par minutter senere svingte Kroos inn et frispark, og igjen var Ramos aktiv, men målvakt Fernández vant duellen og plukket ballen. Ti minutter ut i omgangen førte Casemiro med seg ballen fremover, og brassen øynet en mulighet til å skyte, hvor han klemte til fra særdeles langt hold, men forsøket endte over mål. Like før timen mottok Benzema ballen ute på siden, og franskmannen fant Kroos i returrommet som klemte til med venstre fot. Avslutningen ble reddet av Fernández, før tyskeren igjen plukket opp returen, gjorde en finte og avsluttet, men igjen reddet Villarreal sin målvakt. 

En time ut i oppgjøret så tok Kroos et kort hjørnespark til Mendy, og backen sendte inn i feltet hvor Bale vant sin duell og fant Benzema. Franskmannen tok i bruk en frekk skudd-variant, og ballen endte i mål, men etter at VAR hadde tatt en titt på scoringen ble den korrekt annullert for en hårfin offside. Etter dette kom vertene mer inn i kampen igjen, og med et kvarter igjen å spille skjedde det som ikke skal skje. En ball ble spilt mot Bacca i feltet, og angriperen fra Colombia fikk headet ut til Moreno som klemte til. Courtois reddet, men måtte gi en retur, og den snappet Ontiveros opp før han fant Gómez i feltet som enkelt satte ballen i åpent mål til 2-1. Gjestene fra hovedstaden presset på for utlikning, og med drøyt fem minutter igjen å spille sendte Modric inn til Benzema som fikk en dobbeltsjanse, og selv om Fernández reddet begge forsøkene så vinket dommeren for offside. Et lite minutt senere gjenvant Modric ballen på vertene sin halvdel, og han spilte frem Bale som dro seg innover i banen, før han sendte kula knallhardt i kort-hjørnet til 2-2. Flere sjanser ble det ikke, og lagene deler poengene nok en gang etter at det endte 2-2, hvilket er tredje gang på rad. 

Statistikk: 

  • Ballbesittelse: 56%
  • Antall skudd: 16
  • Skudd på mål: 5
  • Offside: 2
  • Hjørnespark: 8
  • Frispark laget: 14

Hva tenker du om kampen mot Villarreal? 

Pmn6