Extra large zidaneeeee
SJEFEN: Zidane var overraskende positiv etter nok et uavgjortresultat.

Zidane: - Det positive er måten laget reagerte på

Zidane møtte opp for å snakke med pressen etter 2-2 borte mot Villarreal.

En litt overraskende positiv Zidane møtte opp i presserommet på Estadio de la Cerámica for å snakke om kampen mellom Real Madrid og Villarreal.  Zidane virket mer positiv enn det man kunne forvente når han møtte pressen, da de fleste hadde vel forventet en litt mer misfornøyd trener etter nok en kamp som endte med uavgjort.

"Vi må jobbe for å forbedre oss defensivt", mente Zidane etter uavgjort borte mot Villarreal.

Det blir alltid gjort feil i fotball, jeg tar med meg mye positivt fra kampen med en god følelse. Hvis vi ser bort fra de 15 første minuttene, hvor vi var svake, mener jeg vi leverte en god forestilling. Når man slipper inn to baklengsmål er det viktig å svare og komme seg inn i kampen igjen. Det positive er at vi kjempet oss tilbake ved to anledninger, vi skapte gode sjanser og vi må prøve å konvertere flere av dem. 
De siste 30 minuttene av første omgang og hele andre omgang, kontrollerer vi kampen. Det stemmer at de hadde to sjanser og scoret to mål. Det skjer noen ganger og vi må jobbe for å forbedre den defensive delen av spillet vårt. Vi vet vi kommer til å skape sjanser fremover. Det positive etter kampen er at vi ikke gikk på ett tap.  

 To spisser

Det var planen i dag, spille med to spisser, vel vitende om at de har problemer på midten. Vi ønsket mer tilstedeværelse på topp med Luka og Karim. Vi fikk ikke målene vi jaktet, men det er et system vi kan spille med. Totalt sett er jeg fornøyd med innsatsen og hvordan vi reagerte. Vi kan ikke være fornøyde med tanke på det faktum at vi alltid går ut for å vinne, men fokuset må vendes til neste kamp.

Tidlig i kampen

Vi manglet intensitet i starten, det alltid viktig å starte kampen sterkt. Vi forbedret oss i løpet av de siste 30 minuttene av første omgang. Vi kom tilbake på ønsket nivå før pause og det var viktig. 

Hva tenker du om Zidanes uttalelser etter nok et uavgjortresultat?

Pmn6