Extra large co

Offisielt: Keylor Navas til PSG

Real Madrid bekrefter at de har solgt den costaricanske keeperen til Paris Saint-Germain.

Det har lenge gått rykter om en Navas-exit i Real Madrid, og hovedpersonen selv skal ha takket for seg i hovedstadsklubben i lagets siste kamp mot Real Betis forrige sesong. I løpet av sommeren så det likevel lenge ut til at keeperen skulle bli værende i Real Madrid. De siste ukene blusset dog ryktene opp nok en gang, og Real Madrid har nå bekreftet at 32-åringen forlater klubben etter hele fem år.

Les også: Offisielt: Areola til Real Madrid

Real Madrid skriver følgende i pressemeldingen:

Real Madrid C.F og Paris Saint-Germain har kommer til enighet om overgangen for Keylor Navas. 
Klubben ønsker å uttrykke takknemlighet og hengivenhet for spillerens oppførsel og forpliktelse i løpet av hans fem sesonger i klubben. Keylor Navas har vært en del av en av de viktigste epokene i Real Madrids historie, der han har vunnet 12 titler, inkludert tre Champions League-titler. Klubben ønsker deg alt det beste videre i karrieren. 

Som Real Madrid også skriver i sin pressemelding, har altså Keylor Navas tilbragt fem år i klubben etter overgangen fra Levante i 2014. Siden den tid har Navas skrevet seg inn i Real Madrids historiebøker. Keeperen har vært avgjørende for Real Madrid i en av klubbens aller mest suksessrike perioder, og det er svært få keepere i verden som kan skryte på seg tre Champions League-titler. I løpet av sine fem sesonger har Keylor altså vunnet hele 12 titler.

Tusen takk for alt, Keylor!

Pmn6