Extra large co

Offisielt: Areola til Real Madrid

Real Madrid bekrefter at de har sikret seg den franske keeperen Alphonse Areola på lån fra PSG.

I dag ble overgangen som mange har ventet på offentliggjort, og Alphonse Areola slutter seg dermed til Real Madrid på lån den kommende sesongen. Dette kommer etter at Keylor Navas har blitt solgt til det franske hovedstadslaget etter en sommer med mange spekulasjoner. Real Madrid hadde dermed behov for en andrekeeper i troppen bak Thibaut Courtois, og dermed er Alphonse Areola på plass i den spanske hovedstad. 

Les også: Keylor Navas til PSG

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding: 

Real Madrid C.F og Paris Saint-Germain har kommet til enighet om lånet for spilleren Alphonse Areola.  Real Madrids nyeste signering skal være i klubben fram til 30. juni 2020

Alphonse Areola har vært i Paris i svært mange år, og han er for akademispiller å regne for den franske hovedstadslaget. Franskmannen har vært i klubben i 13 år, men han har tilbragt flere sesonger på utlån i svært mange forskjellige klubber. Som profesjonell spiller har han nemlig vært utlånt til Villarreal, Bastia og Lens. Spesielt hos den gule ubåt imponerte 26-åringen, og siden 2016 har han vært en del av PSGs førstelag. Selv om dette stort sett har vært som andrekeeper, er det ingen tvil om at Areola har imponert i løpet av sin tid i Paris. 

Gleder du deg til å se Areola i Real Madrid?

Pmn6