Extra large hazard
IKKE DEBUTERT: Eden Hazard har enda ikke fått sin offisielle debut for Real Madrid.

Forlater Belgia-leiren

Eden Hazard returnerer til Madrid for å fortsette rehabiliteringen fra en muskelskade.

Det har vært en tung start på sesongen for Real Madrid, og mye av det skyldes nok det faktum at klubbens beste spiller enda ikke har vært å se i aksjon. Eden Hazard jobbet seg gradvis i bedre form i løpet av sommeren, men få dager før seriestart pådro han seg en muskelskade som har holdt han ute av spill i de tre første serierundene. 

Les også: Hazard mister serieåpningen mot Celta Vigo

Til tross for skaden hans ble han tatt ut i Belgia-troppen til kampene mot San Marino og Skottland. Der har han vært de siste dagene, og tidligere i dag kunne det belgiske forbundet bekrefte at både Eden Hazard og hans bror, Thorgan Hazard, likevel ikke blir å finne i troppen grunnet skade. Han har dermed fått tillatelse til å reise tilbake i Madrid der han vil fortsette rehabiliteringen.

Real Madrid fikk det akkurat som de ønsket, og på denne måten har de full kontroll over hans rehabilitering fra muskelskaden han pådro seg den 16. august. De belgiske legene var enige med Real Madrid om at man ikke kan risikere at skaden hans forverrer seg, og nå som han er tilbake til Madrid blir han etter all sannsynlighet klar til neste hjemmekamp mot Levante 14. september.

Pmn6