Extra large  degaard
FANTASTISK UTVIKLING: Martin Ødegaard har hatt stor fremgang i karrieren sin siden hans Real Madrid-debut i 2015.

Ødegaard: - De følger med

Martin Ødegaard har tatt en prat med Nettavisen om tilværelsen i Spania.

Martin Ødegaard er for alvor i gang med tilværelsen i Real Sociedad, og den norske juvelen har startet alle tre LaLiga-kampene denne sesongen. Han har høstet lovord fra flere i Real Sociedad, og det er uten tvil mange som igjen har fått troen på Martin Ødegaard. Midtbanespilleren er i skrivende stund med det norske landslaget og forbereder seg til kampene mot Malta og Sverige.

Ødegaard var veldig god i sesongpremieren mot Valencia, matchvinner mot Mallorca og spilte også en godkjent kamp mot Athletic Club. Nordmannen har blitt kåret til den beste spilleren i to av tre Real Sociedad-kamper ifølge deres egne nettsider, og man kan trygt si at han har fått en veldig god start. Han har nylig tatt seg tid til å prate med Nettavisen og hadde følgende å si.

Jeg merker at Real Madrid følger med. De gratulerte meg med scoringen mot Mallorca. 
Det har vært en bra start på sesongen. Det var litt kjipt å tape mot Athletic Club sist, men sånn er det. Tilbakemeldingene jeg får er ofte svart-hvitt, ofte for positivt når det går bra og ofte for negativt når det går dårlig. Men jeg synes selv at det har vært en bra start, jeg har fått et mål, og laget har tatt fire poeng på tre tøffe bortekamper.

Er du trygg på at det var et riktig valg å gå til Real Sociedad?

Det vet man aldri, men jeg er i hvert fall trygg på at dette føltes riktig. Man må følge magefølelsen og det som kjennes riktig, og det var 100% Real Sociedad. Jeg har følt en stund at jeg er klar for å spille på et høyere nivå, men det viktigste er å spille kamper. Ting har kommet naturlig nå, og det har kanskje gjort meg bedre rustet enn tidligere.

Folk i klubben

Imanol Alguacil er en veldig bra trener. Han er veldig flink og en fin fyr. Han skjønner både det personlige og det sportslige. Han er flink til å ta vare på folk, og er rett og slett en veldig bra trener som jeg kan lære mye av.
Jeg har også pratet litt med Xabi Alonso (trener for Real Sociedads B-lag, og Real Madrid-legende). Vi spiser lunsj samme sted og jeg hilser på han nesten hver dag. 
Pmn6