Extra large carvajal
IKKE BEKYMRET: Dani Carvajal sier at troppen ikke er bekymret, og at de igjen vil oppnå store ting.

Carvajal: - Vi er ikke bekymret

Dani Carvajal har tatt en prat med El Partidazo de COPE om sesongstarten.

Det er dessverre lenge siden man har sett vår trofaste høyreback på sitt beste, og det samme kan sies om hans lagkamerater. Real Madrid har slitt over en lengre periode nå, og fem poeng på de tre første kampene har fått folket til å tvile på Zidanes prosjekt allerede etter tre serierunder. Dani Carvajal som for tiden er på landslagsoppdrag har tatt en prat med El Partidazo de COPE.

Les også: Carvajal: - Vi har ikke råd til å gi motstanderne så mange sjanser

Revolusjon

Det er alltid snakk om en revolusjon i Real Madrid, men det er vanskelig å få det til. Alle ønsker å bli her, og det få som ønsker å forlate klubben. Vi har likevel hentet inn nye spillere som Hazard, Militao, Mendy... og jeg tror de vil gjøre et allerede godt lag bedre.

Sesongstarten

Folk tror sikker at våre prestasjoner fra forrige sesong vil gjenta seg nå som vi har spilt uavgjort to ganger i de tre første kampene. Vi er ikke bekymret og stemningen innad i laget er bra. Det er sant at vi må forbedre oss defensivt og offensivt, men vi kommer til å oppnå store ting igjen.

Ryktene rundt Neymar

En dag skulle han til Barcelona, en dag skulle han til oss og en annen dag skulle han bli. Vi spurte de brasilianske spillerne våre, men de hadde heller ingen anelse om hvor han skulle dra. Det endte til slutt med at han ble i Paris Saint-Germain.

Avgangen til Keylor Navas

Keylor satte ved siden av meg i garderoben. Jeg snakket mye med han, og han er en spiller som ønsker å spille mye. Jeg synes han til slutt gjorde et riktig valg. 

Hvem har vært vinneren av dette overgangsvinduet, Real Madrid eller Barcelona?

Tiden vil vise hvem som har blitt mest styrket.
Pmn6