Extra large  degaaard
REAL MADRID CASTILLA: Martin Ødegaard fra sine dager som Real Madrid Castilla-spiller.

Månedens spiller i Real Sociedad

Martin Ødegaard har blitt kåret til Real Sociedads "MVP" i august.

Martin Ødegaard har hatt en veldig fin utvikling i karrieren. Forrige sesong var han fantastisk i Vitesse, og blant en av de beste spillerne i Eredivisie. I sommer ble han enig med Real Madrid om at han fritt kunne velge sin neste klubb. Bayer Leverkusen og Real Sociedad var de to klubbene som var mest interesserte i Ødegaard, og valget falt til slutt på den baskiske storklubben.

Det valget ser foreløpig ut til å være et veldig klokt valg. Martin Ødegaard har fått mye oppmerksomhet i LaLiga, og Real Madrid følger uten tvil med på han, kanskje bedre enn noensinne før. Han har høstet lovord fra treneren sin og flere av spillerne i Real Sociedad, som virkelig ser ut til å være entusiastiske over å få en spiller som han inn i laget.

Les også: Ødegaard: - De følger med

Han åpnet Real Sociedad-karrieren med å spille en veldig god kamp mot Valencia. I første serierunde var det kun en spiller i LaLiga som skapte flere sjanser enn den norske gullgutten. Kampen etter mot Mallorca ble han matchvinner kort tid før slutt etter en praktkontring av La Real. Det ble dog en liten nedtur sist da de tapte baskerderbyet, men selv i en så vanskelig kamp gjorde han en godkjent figur.

Det har hans nye supportere fått med seg, og etter kampene mot Valencia, Mallorca og Athletic Club har fansen gitt tre, to og et poeng til de spillerne de mener har vært kampens beste. Nordmannen topper den listen med seks poeng etter de tre første rundene, og fikk derfor prisen som månedens "MVP" i Real Sociedad.

Pmn6