Extra large vinicius
FANTASTISK: Vinicius var fantastisk for Real Madrid forrige sesong.

Vinicius: - Jeg foretrekker å spille som venstrekant

Vinicius har hatt en vanskelig start på sesongen, men selv tar han det med ro og er fokusert på å jobbe.

Forrige sesong kan man argumentere for at Vinicius kanskje var den beste Real Madrid-spilleren bak Karim Benzema. Han blended Bernabéu-publikumet med sin fart og lekre driblinger. Denne sesongen har ting vært mer komplisert for han, og med signeringen av Eden Hazard må den brasilianske unggutten finne seg i å få en del spilletid som høyrekant, noe som ikke er helt optimalt.

Dette hadde han å si til pressen under landslagssamlingen med Brasil.

I enhver klubb foretrekker høyrebeinte kantspillere å spille til venstre, akkurat som Hazard. Det er det samme her, og jeg foretrekker å spille til venstre. Alle spillere har sin stil, og det er treneren som bestemmer hvem som skal spille.
Det var veldig vanskelig å spille som høyrekant i starten, men det begynner å bli bedre nå. Jeg jobber hardt, og snakker ofte med Zidane om hvordan jeg skal gjøre det. Det viktigste er uansett at jeg får spille for Real Madrid og det brasilianske landslaget.

Når Neymar ble skadet i forkant av sommerens Copa America, var det flere som hadde håpet at Vinicius skulle bli kalt opp for å erstatte han. Det skjedde ikke grunnet lite spilletid etter at han kom tilbake fra skaden han pådro seg mot Ajax. Nå er han imidlertid blitt kalt opp av Tite, og har muligheten til å spille mot Colombia og Peru. Han sier selv at dette er en del av en lang reise.

Jeg ble skadet på et tidspunkt i karrieren min der jeg var i veldig god form. Jeg kunne ikke komme til Copa America, men visste at Gud har en plan for meg og familien min sa at det ville komme flere muligheter. Jeg er veldig glad for det som skjer i min karriere.
Pmn6