Extra large bale
IKKE IMPONERT: Gareth Bale virker ikke ut til å være imponert over behandlingen han har fått av klubben i sommer.

Bale: - Det må du spørre Real Madrid om

Gareth Bale har mot alle odds klart å bli en av Real Madrids viktigste spillere igjen.

Det må ha vært en tung sommer for Gareth Bale. Waliseren måtte høre sin egen trener si i en pressekonferanse at han ønsket kantspilleren ut av klubben, og at det ville være bra å få gjort det så tidlig som mulig. Selv ønsket han hele veien å bli værende i klubben, og mot alle odds har han blitt en av klubbens viktigste spillere igjen.  Han er for tiden på landslagsoppdrag med det Walisiske landslaget og i en pressekonferanse fikk han flere spørsmål om sommeren som har vært i Real Madrid.

Det som skjedde i sommer påvirket meg ikke så mye. Jeg hadde en fin ferie. Jeg konsenstrerte meg og jobbet hardt. Det er sant at mye ble sagt, men jeg jobbet videre. Ting som skjedde vil bli holdt privat, men hvis du ønsker svar må du nesten spørre Real Madrid.

Det var en del spekulasjoner om at han var på vei til Kina, og en av klubbene der begynte å følge han på Instagram også. Kort tid senere sluttet de å følge han, og det ble spekulert i at forhandlingene hadde brutt sammen. Fotballen er uforutsigbart og her sitter vi noen måneder senere, og Bale har startet alle tre kampene og scoret senest to mål i 2-2-kampen mot Villarreal.

Det var ikke den beste sommeren, men jeg har hatt verre også. Jeg husker det var en hel sesong der jeg ikke spilte under Harry Redknapp. Det var ikke ideelt, men det skjedde og jeg visste hvordan jeg skulle komme meg ut av det. Det handler om å fortsette og jobbe hardt. Jeg har hatt en bra pre-season og startet sesongen i god form. 
Lidenskapen min for fotball forsvant aldri under alle disse stundene. Jeg er profesjonell, og får betalt for å spille fotball. Du går alltid gjennom dårlige og gode stunder, men det å jobbe hardt på trening løser problemene. Jeg bryr meg aldri om kritikk, siden de ikke vet hva de snakker om.
Pmn6