Extra large rodrygo goes
INKLUDERT: Rodrygo Goes er inkludert i Champions League-troppen til Real Madrid.

Champions League-troppen

Real Madrid har registrert 25 spillere til denne sesongens Champions League.

Det nærmer seg Champions League-start, og nå er det mange som gleder seg til å se ballen begynne å rulle igjen i verdens gjeveste klubbturnering. Real Madrid har fått en overkommelig gruppe, og er sammen med Paris Saint-Germain de to store favorittene til å gå videre fra gruppe A. Los Blancos' første kamp i turneringen er 18.september, når de kongehvite tar turen til Paris.

Alle lag som er med i turneringen kan registrere 25 spillere, og for Real Madrid er dette normalt ikke et problem da man har rundt 25 spillere registrert i A-stallen. Men det man har sett en tendens til nå er at store klubber må vrake enkelte spillere fra Champions League-troppen grunnet for stor stall. Senest ble eksempelvis Emre Can og Mario Mandzukic vraket fra Juventus sin tropp.

Real Madrids tropp er som forventet, og den eneste som må stå over årets Champions League er Marco Asensio som er ute med langtidsskade. Det som dog er gledelig å se er at Zidane har valgt å inkludere stortalentet Rodrygo Goes, og man skal ikke se bort fra at han gradvis kan spille seg inn i en diskusjon om spilletid i enkelte kamper.

Troppen:

Målvakter: Courtois og Areola.
Forsvarsspillere: Carvajal, Militao, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola og Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, Brahim, James og Isco.
Angrepsspillere: Benzema, Bale, Hazard, Lucas, Jovic, Mariano, Vinicius og Rodrygo Goes.

Pmn6