Extra large  1am5585 hthumb 0
BBC: Benzema, Bale og Cristiano var en farlig trio i alle de årene de spilte sammen i Real Madrid.

Benzema snakker om sin rolle i "BBC"

- Jeg åpnet opp for de andre, sier Benzema i et intervju med RMC Sport.

BBC har blitt til BB, etter at Cristiano Ronaldo dro til Juventus foran forrige sesong. Den fryktede trioen skaffet Real Madrid fire Champions League-titler på fem år. Men da Cristiano Ronaldo dro til italiensk fotball før forrige sesong, har Real Madrid og "BB" levert færre scoringer og titler. 

Du hadde raketten, som var Gareth Bale, målscoreren, som var Ronaldo, og så hadde du meg som ville være mellom de to, den som fikk alt og det hele til å fungere.

Før franskmannen kom til Real Madrid spilte han i Lyon. Der var det Benzema som avsluttet de fleste angrepene, men etter overgangen til Real Madrid ble hans personlige rolle endret på fotballbanen.

I Lyon var det jeg som var sist på ballen og scoret målene, her i Real Madrid var Ronaldo den som skulle sette ballen i mål, og min rolle ble endret. Jeg scoret mål, men jeg var enda mer involvert i oppbyggingen, bevegelsene, og ordnet rommene for de andre. For meg, bare fordi du er nr. 9, betyr det ikke at du bare skal score mål.
De forrige årene i Real Madrid var det alltid mannen med nummer 9 på ryggen den som skulle score alle målene, men her var det en ving som gjorde det, jeg beveget meg for å frigjøre plass til han, slik at han kunne score. For meg var han lagets målscorer, selv om han spilte ute til venstre.

Herregud, for en trio dette var! 

Savner dere "BBC"?

Pmn6