Extra large  jm00006 hthumb
SKUFFENDE: Castilla gikk på et skuffende tap mot Pena Deportiva.

Kampreferat: Peña Deportiva 2-0 Real Madrid Castilla

Castilla gikk på et svært skuffende tap mot nyopprykket motstand denne helgen.

Castillas første kamp, 1-1 mot Las Rozas, var en stor skuffelse. Dette resultatet ble fort glemt da laget tok en forventet 3-1 seier mot Marino De Luanco i den andre runden. Begge disse lagene var nyopprykket fra nivå fire i spansk fotball og det samme var helgens motstander. Til tross for at Peña Deportiva hadde vunnet sine to første kamper(begge mot B-lag) var Castilla favoritter før kampstart. 

På banen derimot så det annerledes ut, starten av kampen besto ikke av annet enn å forsvare presset fra Peña Deportiva. Hjemmelaget tok en tidlig ledelse med en ustoppelig heading forbi Altube. Castilla begynte å forbedre seg like før pausen, og hadde sin beste periode i kampen. Dette gode spillet stoppet fort da hjemmelaget doblet ledelsen. Etter dette tok Peña full kontroll over spillet og Castilla hadde svært lite å komme med. Kampen endte 2-0 og bekreftet nok et skuffende resultat for Castilla.

Sesongen er fortsatt veldig ung, så det er ingen grunn til å fortvile enda. Men noen ting stilles det spørsmål rundt. Selv om Raúl ikke har full makt over bestemte spillerbeslutninger som inkompetansen som vises når Javier Belman fortsatt blir benket for Altube. Castilla mangler Rodrygo, Franchu, Rodrigo og Gelabert grunnet skader. Noen vil si Raúl har begrenset laget muligheter ved å bruke spillere i en unaturlig situasjon og ekskludere andre. 

Dårlige avgjørelser har en dominoeffekt av negativitet hos Castilla, noe som får hver eneste tankeprosess til å telle. Et tilsynelatende ufarlig valg kan ende opp med å bli katastrofalt for flere parter. Å ha Frn Garcia som ving utvanner selvfølgelig Castilla-angrepet, men enda viktigere – Fran har potensial til å bli en venstreback av La Liga- standard og kanskje enda bedre enn det. Som ving har han ikke like stort potensiale og bør uten tvil spille i sin beste posisjon. Dette er noe av det verste lederne på Castilla har prøvd, og det fungerer sjeldent. Luismi Quezada er det siste eksemplet hvor det ikke har funket. Det er litt bekymringsfullt å se Raúl prøve å gå den samme veien selv så tidlig i karrieren. Forhåpentligvis når Rodrygo og Franchu returnerer tar dette eksperimentet slutt, men hva skjer med den spennende Marvin Park som nå er benket for Fran? Mange mener også at kaptein Álvaro Fidalgo burde tatt et steg videre fra Castilla, denne avgjørelsen påvirker også den høyt rangerte Mohas skjebne, og vil stå i veien for utviklingen til de andre midtbanespillerne på Castilla denne sesongen...

Neste uke er det slutt på nyopprykkete lag på motsatt banehalvdel. UP Langreo er ikke et godt Segunda División B- lag og etter å ha overlevd nedrykk i fjor som nyopprykket lag, har sesongen begynt på dårlig vis. De ligger foreløpig helt på bunn med null poeng, og Castilla forventes å ta en komfortabel seier. Alt annet enn en seier vil være en stor skuffelse for alle Castilla- tilhengere. 

Castilla startoppstilling mot Peña Deportiva: Altube, Rodríguez Martínez, Hernando, Chust, Hernández, Blanco, Fidalgo(C), Baeza, García, Jordi & Pedro Ruiz.

Mål: 1-0 (min. 9): Fran.

2-0 (min. 55): M. Fraile.

Banens beste: Antonio Blanco

Hva synes du om kampen?


Pmn6