Extra large james
TILBAKE: James Rodriguez er tilbake i den spanske hovedstaden igjen.

James: - Jeg ønsker virkelig å lykkes

I kort intervju med Chiringuito ytrer James seg om sitt ønske om å lykkes i Madrid.

Etter å ha levert et fantastisk VM med masse flotte scoringer for Colombia i 2014, ble midtbanespilleren hentet til Real Madrid. Der ble han en stor yndling blant supporterne, før Zidane og klubben valgte å sende han ut på et utlån til Bayern München i 2017. Etter to sesonger i Tyskland, er han tilbake igjen i Madrid og det kan virke som at Zidane har ombestemt seg og ønsker å bruke han.

Han startet kampen mot Real Valladolid, og var en av de beste spillerne på banen i førsteomgangen. Tidlig i andreomgangen ble han byttet ut med en skade, og har de siste ukene trent seg opp igjen. I går deltok han på deler av treningen, og det virker som at han er klar til  å spille i helgen mot Levante, dersom Zinedine Zidane ønsker å bruke colombianeren.

I et nylig intervju med Chiringuito hadde midtbanespilleren følgende å si:

Jeg ønsker virkelig å lykkes, og håper dette er min sesong i Real Madrid. Jeg har et fint forhold til Zidane, og er glad for at han har gitt meg en ny sjanse til å få spille. 

Til tross for at låneoppholdes hans i Bayern München var over i sommer, var det lenge knyttet stor tvil til om han faktisk ville bli værende i den spanske hovedstaden. MARCA meldte blant annet om interesse fra Napoli og Atlético Madrid, men førstnevnte betalte for lite penger, mens Los Blancos ikke ville sende han til byrivalene. Det endte med at han ble værende, og når han ble byttet ut mot Real Valladolid fikk han stående ovasjoner av Bernabéu-publikumet. 

Pmn6