Extra large adadsdas
KLAR FOR BYKS: Eden Hazard er endelig skadefri og skal være klar for kampene i september.

Tre tøffe bortekamper i september

Real Madrid skal denne måneden ut i tøffe bortekamper, men aller først skal Levante slås.

"Los Blancos" har startet sesongen rufsete, men er likevel foran Barcelona med ett poeng på tabellen. Den avstanden kan bli borte når Real Madrid skal møte Sevilla og Atlético Madrid på bortebane i La Liga denne måneden. Men før disse kampene skal vi møte Levante på Santiago Bernabéu og Paris Saint-Germain på Parc des Princes. Den første kampen i september er allerede spilt da vi møtte Villarreal på Estadio de la Cerámica. Der endte det med poengdeling og 2-2. Det er uten tvil en måned som Real Madrid ikke har råd til å ligge på latsiden. Viktigheten av kampen i Paris kan være avgjørende med tanke på plassering i årets Champions League-gruppe. 

Det skal ikke spilles mer enn seks(én er allerede spilt mot Villarreal) kamper i september, der de neste bortekampene er mot tre lag som har ekstremt gode hjemmeresultater. Levante på eget gress førstkommende lørdag bør være grei skuring. PSG i Paris fire dager senere kan virke som en vanskeligere oppgave, men kanskje ikke. PSG har en skadeliste som alle andre lag, og to av de tre største stjernene er ute med skade, Mbappé og Cavani. Neymar har enda ikke spilt for PSG i år, og det kan hende han blir spart under første møte med Real Madrid denne sesongen. 

Mareritt på Ramón Sánchez Pizjuán, men optimisme på Wanda Metropolitano(?)

Sett tilbake på forrige møte med Sevilla på bortebane var et rent mareritt for Real Madrid. Det sto hele 3-0 til hjemmelaget til pause, det var også sluttresultatet. Fem av de siste seks kampene i La Liga på Ramón Sánchez Pizjuán har endt med tap, og oddsen kan peke feil retning for Real Madrid før kampen sparkes i gang.  Real Madrid har som regel god kontroll på Sevilla hjemme, men som alltid er det vanskelig når vi tar turen til Sevilla.

Mellom disse to tøffe bortekampene mot første- og tredjeplassen så er det en hjemmekamp som skal spilles. Det er en midt-uke kamp mot Osasuna, som har startet overraskende etter at de tok poeng mot Barcelona. Osasuna er også á poeng med Real Madrid etter tre kamper spilt. Det er dermed ikke sagt at det blir seier i denne kampen som spilles mellom to tøffe borteoppgjør for Real Madrid. Her vil nok Zidane rullere på laget, og spørsmålet er om våres beste spillere holder seg skadefri i denne perioden. For da kan dette gå.

Vi er foreløpig overlegne mot Atlético Madrid på Wanda Metropolitano, etter at de rød-hvite flyttet til ny stadion før forrige sesong. Men historisk sett mot Atlético så har vi ikke tapt på Atlético's gress i La Liga siden februar 2015. Mange har endt uavgjort, men møtet forrige sesong endte det med 3-1 seier da Casemiro, Sergio Ramos og Bale scoret på en av de beste dagene for Real Madrid forrige sesong. 

Kamper i september:
Villarreal - Real Madrid 01.09 (2-2)
Real Madrid - Levante 14.09
PSG - Real Madrid 18.09
Sevilla - Real Madrid 22.09
Real Madrid - Osasuna 25.09
Atlético Madrid - Real Madrid 28.09

Er det vinn eller forsvinn for Real Madrid denne måneden?

Pmn6