Extra large p rez
SER FREMOVER: Etter to skuffende sesonger i hjemlig serie, ser Florentino Pérez nå lyst på fremtiden.

Pérez: - Suksessen fikk oss til å miste intensitet

Florentino Pérez har satt ord på noen av problemene til Real Madrid.

Mandag kveld var Florentino Pérez i samtaler med noen av klubbens partnere. I den anledning har han snakket om hva som gikk galt forrige sesong,  vist sin støtte til trenerapparatet som er her nå og prøv å få senket skuldrene til de som er bekymret for lagets prestasjoner. Klubbpresidenten vår har brukt over 300 millioner euro denne sommeren, men likevel har laget åpnet sesongen der de slapp den forrige, og det har på ny fått folk til å tvile på om Real Madrid går i riktig retning.

Vi bygger opp ambisjonene våre igjen. Vi må få tilbake sulten igjen, for det er suksessen som har fått oss til å miste intensiteten. Disse spillerne og denne treneren har gjort oss mestere før, og det skal de gjøre igjen. Forrige sesong var ikke bra for oss, og vi tar til oss kritikken vi har fått. Vi må se fremover.

Florentino Pérez har gjennom historien vist at han elsker å hente stjernespillere. Den politikken har klubben gått litt bort fra de siste årene, til tross for at det ble hentet inn noen stjerner i dette vinduet. Klubben fokuserer nå på å hente unge spillere som Ødegaard, Vinicius, Rodrygo, Kubo m.fl for å styrke laget i det langsiktige. Det sier han at de ønsker å fortsette med i fremtiden også.

Vi kommer til å fortsette med denne politikken som handler om å hente inn unge spillere. 

Florentino Pérez fikk også spørsmål fra klubbens partnere om Paul Pogba og Neymar. Angående den franske midtbanespilleren sa han at det er lite klubben kan gjøre når et annet lag nekter å selge, og at det rett og slett ikke lot seg gjøre. Han ville ikke gå så mye inn på Neymar, og det er mulig at det bare var spekulasjoner og at Real Madrid faktisk aldri var interesserte i å hente han.

Pmn6