Extra large hazardd
DEBUT: Eden Hazard kommer etter all sannsynlighet til å få sin offisielle Real Madrid-debut på lørdag mot Levante.

Endelig tilbake fra skade

Eden Hazard, James Rodriguez og Brahim Díaz er tilbake i trening.

Landslagspausen går inne i den siste fasen nå, og de fleste av spillerne er på vei tilbake til Madrid. I dag er Sergio Ramos og Dani Carvajal tilbake på feltet etter å ha spilt landskamper for Spania, og i morgen vil Areola også trene for første gang med Real Madrid. På gårsdagens trening deltok flere Castilla-spillere, men Zidane er nok veldig glad over at flere av spillerne er på vei tilbake.

Eden Hazard pådro seg en muskelskade et par dager før serieåpningen mot Celta Vigo, og har enda ikke fått sin offisielle debut for Real Madrid. Mandag var han tilbake på feltet, og blir etter all sannsynlighet klar til kampen mot Levante på lørdag. Det samme gjelder James Rodriguez som har jobbet hardt for å returnere fra den lille skaden han pådro seg mot Real Valladolid.

Det er også veldig gledelig å se at Brahim Diaz er tilbake fra skade. Den unge midtbanespilleren har slitt mye med skade i pre-season, og akkurat når han var tilbake i full trening igjen fikk han et tilbakeslag som har holdt han ute av spill frem til nå. Dette er en spiller Zidane har veldig tro på, og selv om han trolig ikke blir å finne fra start mot Levante, er det godt mulig han får noen minutter på banen.

Pmn6