Extra large ramos
EN AV TIDENES BESTE: Det er ingen tvil om at Sergio Ramos er en av de beste midtstopperne gjennom tidene.

Ramos: - Jeg ønsker å vinne en til

Sergio Ramos har tatt en prat med Daily Mail forkant av første episode av dokumentarserien hans.

Denne fredagen er det duket for premieren til dokumentarserien Sergio Ramos har spilt inn de siste månedene. Serien heter El corazon de Sergio Ramos, og handler om hans liv som profesjonell fotballspiller. Midtstopperen har vunnet alt som vinnes kan, men er likevel en spiller mange elsker å hate. I forkant av premieren har han tatt en prat med Daily Mail om tingenes tilstand i Madrid.

Jeg gikk sammen med en gjeng profesjonelle som kan det å lage dokumentarserier. Jeg ønsker at folk skal kjenne Sergio Ramos litt bedre, og få innblikk i hvordan det er å leve som profesjonell fotballspiller.
Sergio Ramos er bare en gutt fra Camas som har jobbet hardt for å nå sine drømmer. Hvis denne serien kan hjelpe, så er det perfekt. Det handler ikke bare om fotball, men også om familie, musikk og min andre lidenskap, hester. Det kommer til å bli gøy å se på, og folk skal få se en annen Sergio Ramos enn den de ser på banen.

Champions League-kampen mot Ajax 

Når jeg signerte under avtalen med filmselskapet er det visse ting som er obligatorisk. Jeg kunne ikke spille kampen, og de skulle filme meg fra tribunen. Det var en av de verste øyeblikkene og en smertefull dag. Ingen hadde forventet at vi skulle ryke ut, og de måtte stoppe innspillingen av filmen. Det er ikke alltid ting går slik man ønsker.

Gullballen

Hvis Van Dijk vinner det er det fortjent. Han er en veldig god defensiv spiller. Det er også spanske spillere som burde ha vunnet denne prisen men som ikke har klart det. Det er en individuell pris og man vet hva man må gjøre for å vinne slike utmerkelser. Det å være i forsvar er mer komplisert, og det ser ut som at Ronaldo og Messi ikke vinner denne prisen hvert år lenger.

Ønsker å vinne mer

Etter en svak sesong som det vi hadde ifjor, må man nullstille seg og vinne denne sesongen. Vi er sultne på å vinne igjen. Det kommer til å bli en god sesong for laget. Vi kommer til å strekke oss langt, og de gode resultatene vil komme. Selv ønsker jeg å spille bra og fortsette å spille mye. Du må lære av dine feil, og så lenge jeg har muligheten til å vinne flere titler vil jeg gjøre alt jeg kan. Det ville vært sykt å vinne Champions League for femte gang. Jeg ønsker å vinne mer, og ønsker å fortsette i mange år til.

Zidane

Zidane er den samme treneren som han alltid har vært. Han har aura og en flott personlighet. Eneste forskjellen er at han har mer erfaring nå enn tidligere. 

Bale

Han er en god spiller, og har spilt en viktig rolle i de titlene vi har vunnet mens han har vært her. Pressen kan si hva de vil, noe er sant noe er ikke. Vi kan ikke gjøre noe med det. Vi kan ikke blande oss inn i privatlivet til folk, og Bale må få spille golf så lenge han er profesjonell, noe han også er. 
Pmn6