Extra large vinicius
PRESS: Det er mye press på ungguttens skuldre etter en god sesong for Real Madrid.

Vinicíus debuterer for Brasil

Den unge og talentfulle angriperen debuterte for Brasil i 0-1 tapet mot Peru.

Real Madrid-spilleren Vinícius Júnior debuterte med det brasilianske landslaget natt til onsdag. Brasil leverte en svak kamp og tapte mot antatt svakere motstand, men dette er helt klart et øyeblikk Vinícius vil huske resten av livet.

Etter kampslutt snakket lagkameraten Casemiro med pressen og berømmet ungguttens store potensial.

Vinícius er veldig moden, i fjor overrasket han alle med å spille så godt som han gjorde. Det er ikke normalt at en 19 år gammel gutt gjør det i den hvite Los Blancos trøyen.

Midtbanespilleren mener likevel at Vinícius ikke bør være tilfredsstilt og mener han må jobbe hver dag for en plass i startoppstillingen.

Jeg fortalte ham tidligere at dette er året hvor han bør tenke stort. Jeg må skryte av hans prestasjoner fra forrige sesong nok en gang. Han overrasket alle og beviste at han er klar til å starte for Real Madrid. Når du er Real Madrid-spiller må du tenke stort og tenke på Ballon D'Or eller FIFA Best Xl. Han er en fantastisk spiller og har bevist det allerede.

Vinícius vil ha en fin sjanse til å starte for Real Madrid førstkommende lørdag. Los Blancos vil være vert for Levante og mangler Gareth Bale etter utvisningen hans mot Villarreal. Etter at Vinícius imponerte og var spilleren alle Real Madrid-supportere snakket om i en trist sesong, har han fått en tøffere start på denne sesongen. Han har gått fra å være et lyspunkt til en spiller som mange har delte meninger om. Det blir svært spennende å se hvordan han takler presset og kritikken han har fått hittil denne sesongen.

Tror du Vinicius vil levere en god sesong?

Pmn6