Extra large valverd
PROBLEMATISK: Real Madrid har et stort problem med nok en skadet midtbanespiller og et tøft kampprogram i vente.

Skadeoppdatering: Fede Valverde

Valverde borte fra Real Madrid-trening med skade, nå er han ikke tilgjengelig mot Levante og PSG.

Nå er Kroos og Casemiro de to eneste sentrale midtbanespillerne tilgjengelig hvis man ser bort fra alternativene fra Real Madrid Castilla. Nok en tung skade for laget. Midtbanespilleren Fede Valverde trente ikke med troppen denne fredagen, og rapporter fra Marca og As indikerer at han vil miste de kommende kampene mot Levante og Paris Saint-German.

Zidane har ikke uttalt seg om Valverdes skadesituasjon, men den uruguayanske midtbanespilleren har ikke fullført de to siste treningsøktene, noe som betyr at skaden sannsynligvis oppsto i landslagspausen. 

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding: 

Etter tester utført i dag av Real Madrid sitt medisinske apparat, så har vår spiller Federico Valverde, blitt diagnotisert med en muskelskade i hans høyre lår. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

Valverdes skade betyr at Casemiro og Toni Kroos er de eneste sentrale midtbanespillerne tilgjengelig for Zinedine Zidane. James Rodriguez kan også spille sentralt på midtbanen om nødvendig, men han kom akkurat tilbake fra sin egen skade og er nok ikke klar til å spille 90 minutter denne lørdagen. 

Los Blancos er i en tøff situasjon, og har et tøft kampprogram foran seg. Det venter bortekamper mot både PSG og Sevilla neste uke, så det vil være meget viktig for Zidane å finne en løsning på midtbaneproblemene, gitt at duoen Casemiro-Kroos ikke er godt nok mot PSG og Sevilla.

Hvem mener du bør starte sentralt i de kommende kampene?

Pmn6