Extra large hazarddd
DEBUT: Eden Hazard får trolig sin LaLiga-debut for Real Madrid mot Levante i morgen formiddag.

Hazard med i troppen mot Levante

Zinédine Zidane tar med 19 spillere til Levante-kampen, og blant dem er Eden Hazard.

I morgen skal Real Madrid ta imot Levante på Santiago Bernabéu, i det som blir lagets første kamp etter landslagspausen. Pausen har gitt flere spillere mulighet til å bli kampklare, og derfor får vi trolig se både Eden Hazard og James Rodríguez på banen for Real Madrid i morgen. Real Madrid tapte fjorårets oppgjør mot Levante i Madrid, og det burde derfor være et revansjelysten Real Madrid-lag som entrer banen i morgen. 

Les også: Før kampen: Levante (H)

Real Madrids tropp til lørdagens formiddagskamp er sterkt preget av de store skadeproblemene som laget har for øyeblikket. Luka Modric, Isco, Federico Valverde er alle ute på midtbanen, hvilket betyr at det fort blir en svært tynn midtbane Zidane har å velge av i morgen. James Rodríguez, Casemiro og Toni Kroos er de eneste rene midtbanespillere som er tatt med i troppen, og mye tyder på at det er disse tre som starter kampen i morgen. I tillegg kan den fleksible spanjolen Lucas Vázquez ofte brukes i en rekke posisjon på midtbanen og i angrepet. 

Selv om skadeproblemene på midtbanen er påfallende, er det likevel mye positivt å se i kamptroppen. Real Madrids store stjerne og nysignering, Eden Hazard, er tilbake fra sin muskelskade, og får dermed trolig sin debut på Santiago Bernabéu i morgen. Om det blir fra start eller som innbytter er vanskelig å si på nåværende tidspunkt. I tillegg er Rodrygo Goes tilbake fra sin skade, og også han er med i morgendagens kamptropp. Til slutt er det også verdt å bite seg merke i at Alphonse Areola er med i sin første kamptropp for Real Madrid. 

Troppen: 

Målvakter: Courtois, Areola og Altube.
Forsvarsspillere: Carvajal, Militão, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Marcelo og Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Casemiro og James.
Angrepspillere: Hazard, Benzema, Lucas Vázquez, Jović, Vinicius Jr. og Rodrygo.

Pmn6