Extra large marceloooo
SKADET: Marcelo har pådratt seg en skade, og ventes ute av spill i opptil ti dager.

Skadeoppdatering: Marcelo

Marcelo har pådratt seg en skade i ryggen og holdes ute av spill i kampene mot PSG og Sevilla

Onsdag kveld tar Real Madrid turen til Paris for å spille mot Paris Saint-Germain og en av flere ting som er blitt diskutert er om Zidane bør starte med Marcelo eller Ferland Mendy. Dersom man starter med Brasilianeren vil man få flere gode bidrag offensivt, men samtidig vil man ikke blotte seg defensivt når man spiller mot et så godt lag. Derfor har flere ønsket at den mer solide Ferland Mendy starter. Han er meget bra defensivt, har mye å komme med offensivt og var Ligue 1's beste venstreback forrige sesong.

Dette slipper Zinedine Zidane nå å ta stilling til. I en duell mot en Levante-spiller landet Marcelo ganske hardt på ryggen, men reiste seg opp å spilte resten av kampen. Tidligere i dag ble det meldt fra Real Madrid at krølltroppen har pådratt seg en skade i ryggen. De melder ikke noe om omfanget, men det er heldigvis ikke alvorlig og spansk presse hevder han er ute i 7-10 dager.

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding på sine nettsider:

Etter tester utført i dag av Real Madrid sitt medisinske apparat, så har vår spiller Marcelo, blitt diagnotisert med en skade i ryggen. Hans progresjon vil kontinuerlig følges. 

Ánimo Marcelo!

Pmn6