Extra large benzemaa
BLYTUNGT: Det ble en blytung aften for Real Madrid.

Paris Saint-Germain 3-0 Real Madrid

Real Madrid ble filleristet og knust i Paris.

Paris Saint-Germain 3-0 Real Madrid
Parc des Princes
Champions League, kamp en
Onsdag 18. september, kl: 21:00

1-0 Angel Di Maria (14') - Assist: Juan Bernat
2-0 Angel Di Maria (33')
3-0  Thomas Meunier (90 +1') - Assist: Juan Bernat

Onsdag kveld var det duket for flomlys-kamp og Europas beste klubbturnering når Paris Saint-Germain tok imot Real Madrid. Real Madrid kom inn i denne kampen etter å ha slått Levante 3-2 i helgen, mens de franske gigantene slo Strasbourg 1-0 på eget gress. Det sto kanskje ikke så mye på spill med tanke på at begge lag mest sannsynlig går videre, men det ene laget skulle herje med det andre.

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Militão, Mendy - James (Jovic 71'), Casemiro, Kroos - Bale (Vinicius 80'), Benzema, Hazard (Lucas 70')

Paris Saint-Germain: Navas - Meunier, Silva, Kimpembe, Bernat - Marquinhos (Herrera 71'), Gueye, Verratti - Sarabia (Diallo 89'), Icardi (Moting 61'), Di Maria

Ikke med i det hele tatt

I starten av kampen får Real Madrid holde litt i ball, men det går tregt og det tar ikke lang tid før hjemmelaget skal vise seg frem. Etter fem minutter trykker PSG i Madrid-boksen og ballen rører armen til Militão, men dommer vinker spillet videre. Dette var et forvarsel på hva som skulle vente kort tid senere. Etter et drøyt kvarter spiller hjemmelaget seg til en fantastisk mulighet. Juan Bernat spiller den til Icardi som flikker den videre, venstrebacken fullfører løpet og slår den knallhardt inn mot en Di Maria som har løpt seg fri og pirker inn 1-0-scoringen for hjemmelaget. Real Madrid evner ikke å skape noe som helst, og skal snart få enda mer trøbbel.

Det er spilt en halvtime når Di Maria på ny skal score mot sin tidligere arbeidsgiver. Han får ballen på omtrent 17-18-meter, ingen klarer å gå opp i press og fra det holder skyter han den knallhardt inn med venstreslegga bak buret til en fortvilet Courtois. Bare et par minutter senere så tror Gareth Bale at han har redusert til 2-1, etter å ha lobbet ballen over Keylor Navas, men reprise og VAR viser at ballen berørte hånden til waliseren og dermed blir scoringen annulert. Lagene går inn til pause på resultatet 2-0.

Rundspilt

Real Madrid ligger under 2-0, og dukker ikke opp til andreomgangen i det hele tatt. Paris Saint-Germain har fullstendig kontroll på kampen, og triller til tider ball i hatt med et lag som virkelig ikke presterer å brette opp ermene. Hjemmelaget er faktisk nære ved å gå opp til 3-0 når Di Maria kommer alene med Courtois, men lobben hans går like over mål.

Med tjue minutter igjen å spille så fortsetter hjemmelaget å styre kampen. Det føles ut som at de er overalt på banen, og at de spiller med et par spillere mer enn Real Madrid. Los Blancos presterer faktisk å ikke skape noe som helst i andreomgangen, og på overtid så blir ydmykelsen enda mer komplett når Thomas Meunier løper inn 3-0-scoringen. Statistikken etter kampen viser hele syv skudd på mål for hjemmelaget, og smått sjokkerende null (!) for Real Madrid. Rett og slett en ydmykende kveld. Mer enn det er det ikke å si.

Pmn6