Extra large rm
BLYTUNGT: Denne gjengen fikk det tøft mot Paris Saint-Germain.

Spillervurderinger: Paris Saint-Germain (B)

Det ble en blytungt aften i Paris for et Real Madrid-lag som ble sendt hjem med 3-0 i fleisen.

Paris Saint-Germain 3-0 Real Madrid
Parc des Princes
Champions League, kamp en
Onsdag 18. september, kl: 21:00

1-0 Angel Di Maria (14') - Assist: Juan Bernat
2-0 Angel Di Maria (33')
3-0  Thomas Meunier (90 +1') - Assist: Juan Bernat

Onsdag kveld var det duket for flomlys-kamp og Europas beste klubbturnering når Paris Saint-Germain tok imot Real Madrid. Real Madrid kom inn i denne kampen etter å ha slått Levante 3-2 i helgen, mens de franske gigantene slo Strasbourg 1-0 på eget gress. Det sto kanskje ikke så mye på spill med tanke på at begge lag mest sannsynlig går videre, men det ene laget skulle herje med det andre. Paris Saint-Germain hadde full kontroll fra start til slutt, og lekte til tider med Real Madrid. Det endte til slutt 3-0.

Karakterer:

Thibaut Courtois (4): En tung kveld for den belgiske målvakten som slipper inn tre mål. Kan ikke direkte klandres for noen av målene, men man sitter igjen med inntrykket av at Courtois sjeldent tar mer enn det han skal ta. Kunne kanskje gjort det bedre på det første målet som slippes inn. Det reelle spørsmålet er om han egentlig er noe bedre enn Navas som man kvittet seg med?

Dani Carvajal (3): Klarer virkelig ikke å returnere til den spilleren han en gang var. Fryktelig lite å komme med offensivt, slår flere dårlige pasninger. Blir til tider lekt med av Di Maria og Bernat defensivt, og klarer heller ikke å følge opp løpet til sistnevnte på 1-0-scoringen som fører til et innlegg som Di Maria pirker inn i mål.

Raphaël Varane (4): Skulle ta styring i midtforsvaret uten Sergio Ramos, men det klarer han ikke og virker til tider usikker. Er tydelig at han og Militão har spilt lite sammen. Gjorde flere feil med og uten ballen, og klarer ikke å levere varene i kveld, i likhet med resten av sine lagkamerater.

Éder Militão (4): I i likhet med sin stoppermakker så klarer ikke Militão heller å utmerke seg positivt i denne kampen. Virket stresset i flere situasjoner i starten av kampen, der han bare måket ballen ut av spill eller uten adresse fremover i banen. Står også å ser på når Di Maria setter inn 1-0-målet istedet for å støte opp i argentineren. 

Ferland Mendy (5): Franskmannen leverer en godkjent kamp og er den beste spilleren i forsvarsleddet til Real Madrid i kveld. Flere situasjoner der hans enorme fysikk og tempo hindrer store muligheter for PSG. Ikke mye å bidra med fremover, men er som regel trygg og rolig med ball i beina.

James Rodriguez (3): Har et par flotte pasninger i førsteomgangen, og et par ganger der han på vakkert vis spiller av press. Men utover i kampen blir det fryktelig tynn suppe fra colombianeren som forsvinner fullstendig ut av kampen. Makter heller ikke å hjelpe til defensivt, og blir sammen med de to andre på midtbanen fullstendig overkjørt.

Casemiro (4): Brasilianeren har mye ball i starten av førsteomgangen, og stør mange gode pasninger. Klarer dog ikke å være det skjoldet defensivt som han så ofte er, men kan ikke ta all skyld alene da han får svært lite hjelp av de to andre på midtbanen. Gueye og Verratti ble ofte satt opp i situasjoner der de var i flertall mot brassen, og da blir det tungt. 

Toni Kroos (3): Trygg og rolig med ball, men det går til tider altfor tregt med tyskeren, og i blanding med dårlig bevegelse fra de på topp så blir det en sur kamp for tyskeren. Blir løpende veldig mye i mellom når PSG-midtbanen herjer, og klarer ikke bidra med noe som helst defensivt.

Gareth Bale (6): Waliseren er det eneste farlige Real Madrid har å komme med. Var den eneste som skapte det lille Real Madrid hadde offensivt i kveld. Ville hatt en praktscoring, hadde det ikke vært for at ballen berørte armen hans. Hadde et frispark som gikk like over mål, og et skudd som gikk litt til side for Navas. Alt i alt en godkjent kamp av Gareth Bale, og Real Madrids beste i kveld.

Karim Benzema (4): Får det ekstremt vanskelig i dag. Blir isolert på topp, og må løpe mye i press uten ball. Vinner noen dueller her og der, og jobber hardt. Klarer dog ikke å komme til sjanser.

Eden Hazard (4): Fremdeles en del å gå på for belgieren også. Får ofte ballen på Real Madrids midtbanehalvdel i førsteomgang, og det er ikke der han skal være. Er litt for ubesluttsom når han får ballen i angrep, noe som gir mening siden han nettopp er tilbake fra skade.

Innbytterne:

Luka Jovic (3): Blir nok en gang byttet inn i andreomgangen av Zidane, og klarer ikke sette sitt preg på kampen i det hele tatt. Er vel knapt borte i ballen, og bidrar med ingenting på denne tunge kvelden.

Lucas Vazquez (3): Det samme kan vel sies om et bytte Zidane gjør veldig ofte. Bidrar ikke med noe som helst etter at han kommer inn i kampen.

Vinicius: N/A

Pmn6