Extra large  hes4443
VIKTIG: Dette var uten tvil den viktigste scoringen Chicharito scoret den sesongen han var i Real Madrid.

Chicharito: – Jeg kommer til å feire

Den "lille erten" sier i et intervju at han kommer til å feire hvis han scorer mot Real Madrid på søndag.

Real Madrid er nødt til å legge vekk skuffelsen etter nederlaget mot Paris Saint-Germain, og tidligere i dag var Los Blancos tilbake igjen på treningsfeltet for å forberede seg til en ny tøff kamp. Søndag venter serieleder Sevilla på bortebane, og der blir det blant annet et gjensyn med Javier Hernández, som nå tjener til livets opphold i den andalucianske klubben.

Mexicaneren var i Real Madrid i 2014/2015-sesongen på lån fra Manchester United. Han gjorde en veldig fin figur i den spanske hovedstaden, og noterte seg for syv scoringer og syv målgivende pasninger på 23 kamper i LaLiga. Hans viktigste scoring kom dog i en Champions League-kamp mot Atlético Madrid, da han dukket opp kort tid før slutt og sendte Real Madrid videre til semifinalen.

I semifinalen det året røk dessverre Real Madrid ut mot Juventus, så scoringen hjalp kanskje ikke så mye, men det er likevel mange som setter pris på innsatsen Chicharito la ned mens han spilte for Real Madrid. Torsdag scoret han sitt første mål for Sevilla, og i et nylig intervju med COPE og Radio MARCA, sier han at han kommer til å feire hvis det blir en ny scoring på søndag.

Hvis jeg spiller og scorer, kommer jeg til å feire, akkurat som når jeg har scoret tidligere mot klubber jeg har pleid å spille i. Det er ikke mangel på respekt. Det er ikke sånn at Real Madrid ikke er en spesiell klubb for meg dersom jeg feirer en eventuell scoring.
Målet jeg scoret nylig for Sevilla, er første gang i karrieren jeg har scoret på frispark. Jeg har brukt flere måneder på å trene på frispark, og tenkte "hvorfor ikke"?
Pmn6