Extra large reguil n
UTLÅNT: Sergio Reguilón er for tiden utlånt til Sevilla, og den andalucianske klubben har fått en god start på sesongen.

Reguilón: - Jeg ønsker å vinne

Sergio Reguilón har blitt intervjuet av MARCA i forkant av søndagens kamp.

Forrige sesong fikk Real Madrid-supporterne stifte bekjentskap med Sergio Reguilón. Den oppofrende venstrebacken tok plassen fra Marcelo og gjorde den til sin egen, under ledelse av Santiago Solari. Når Zinedine Zidane kom tilbake ønsket han å hente inn Mendy, samt å beholde Marcelo. Det har gjort at Reguilón nå er utlånt til Sevilla, og der har han gått rett inn i laget siden dag en.

Dere vant Europa League-kampen på torsdag, og har hatt en god start på sesongen...

Laget er i veldig god stand. Vi har selvtillit og tro på det vi gjør, og det kan du se i kampene vi spiller. Vi har en stor, god og kompakt tropp. Sjefen gjorde noen endringer, men kvaliteten på det vi presterte var fremdeles det samme. Han har bygget et veldig sterkt lag, som har konkurranse på alle plassene i troppen. Det gjør at du aldri kan senke prestasjonene dine, og må alltid gi alt.

Dere slipper knapt inn mål og vinner den ene etter den andre kampen, har ting falt på plass fortere enn du trodde?

Vi jobbet veldig bra i pre-season. Sjefen har gode ideer om hvordan fotball skal spilles. Vi forstår godt hva han ønsker at vi skal gjøre. og vi klarer å levere det i kamper også. Hvis alle drar i samme retning vil vi fortsette å oppnå gode resultater. 

Har du integrert det godt?

Jeg er veldig glad. Klubben, byen og alt har gått bra. Alle ønsket meg velkommen med åpne armer. Jeg er veldig takknemmelig for kjærligheten og tilliten de gir meg. Dette har nettopp startet og vi håper at det vil fortsette å gi gode resultater.

Tror du at du har valgt riktig klubb?

Med en gang jeg hørte om Sevilla var jeg ikke i tvil. Det var interesse fra flere gode europeiske klubber, men jeg kjenner ligaen, klubben som er en veldig stor klubb, supporterne og stadion. Jeg trengte ikke å tenke mye før jeg valgte Sevilla.

Det blir en spesiell kamp på søndag?

Treneren forbereder hver kamp på ulikt vis. Hver kamp lever sitt eget liv. Det blir en tøff kamp mot Real Madrid, som er verdens beste klubb. Vi må forberede oss godt, og ja det blir en spesiell kamp.

Hvordan føles det å spille mot en klubb du spilte for i mange år?

Det blir en spesiell kamp for meg, men jeg ønsker å vinne. Jeg trente med Real Madrid, og der lærer de deg hvordan du skal konkurrere og vinne. Det må jeg alltid ta med meg videre uansett hvilken klubb jeg spiller for. Nå er laget mitt Sevilla, supporterne mine er Sevilla og stadionet mitt er Ramón Sánchez Pizjuán. Det blir en fantastisk kamp.

Hvordan forventer du at kampen blir?

Real Madrid er Real Madrid. Selv om de er inne i en litt dårlig periode, kan de alltid skade deg. De har spillere av høy kvalitet, og vi må være veldig konsentrerte i det som blir en veldig vanskelig kamp.

Du må forsvare deg mot Gareth Bale, det blir tøft?

Jeg vet hvordan Bale spiller og det er vanskelig å stoppe han. Jeg var med han i et år, og vet hvordan han beveger seg, men det vil bli veldig vanskelig. 

Hvordan ser du tilbake på fjorårets sesong i Real Madrid?

Erfaringene jeg har fått er uforglemmelige. Det å spille min første profesjonelle sesong for Real Madrid, var helt uvirkelig. Det er noe jeg kommer til å ta med meg resten av livet. Det var emosjonelt. 

Hvor viktig har Solari vært for din karriere?

Han er den treneren som gjorde at jeg fikk selvtillit til å vise meg frem for verden i Real Madrid. Han er en trener med masse ideer om hvordan fotball skal spilles. En god trener og en bra person. Jeg håper han gjør det bra i fremtiden, for det fortjener han.

Burde Real Madrid brukt så mye penger på Mendy når de hadde deg i troppen?

Det er trenerens sak. Det er han som tar valg og avgjørelser. Det er ikke noe jeg trenger å bekymre meg om. Jeg ga alt for logoen, og gjorde alt jeg kunne for at vi skulle spille bra. Alt skjer i fotball av en grunn, og nå er jeg her i Sevilla. Til slutt vil alt bli bra, skal du se.

Tidligere Real Madrid-spiller Chicharito sier at han vil feire hvis han scorer...

Chicharito er veldig energisk. Han lager en god atmosfære i garderoben, og det har han gjort siden han kom til klubben. 

Kommer du til å feire hvis du scorer?

Selvsagt ikke, og det er på grunn av å vise respekt for klubben som har formet meg til å bli den spilleren jeg er.'
Pmn6