Extra large  he13892
MATCHVINNER: Karim Benzema ble nok en gang avgjørende for Real Madrid i søndagens storkamp.

Spillervurderinger: Sevilla (B)

Karim Benzema ble matchvinner i en svært sterk 0-1-seier mot Sevilla på Ramón Sánchez Pizjúan.

Sevilla 0-1 Real Madrid
Estadio Ramón Sánchez Pizjúan, Sevilla
LaLiga Santander, runde 5
Søndag 22. september, kl. 21:00

0-1 Karim Benzema (64') - Assist: Dani Carvajal

Real Madrid tok en sterk 0-1-seier på bortebane mot Sevilla i kveld. Før kampen var scenarioet klart, og med seier ville Real Madrid dele tabelltopp med Athletic Club. Både Barcelona, Atlético Madrid og Valencia hadde avgitt poeng allerede i runde fem, og det var derfor stort press på Real Madrid-spillerne til å levere i en av de aller tøffeste bortekampene i LaLiga. Los Blancos slo altså tilbake etter fadesen i Paris og tok alle tre poengene i Sevilla, etter en Karim Benzema-scoring. 

Karakterer:

Thibaut Courtois (5): Real Madrids belgiske keeper fikk heller lite å bryne seg på i kveldens kamp, og det er lite å utsette Courtois på. Keeperen får altså med seg et sjeldent rent bur til Madrid, og det smakte nok godt etter en uke hvor belgieren har blitt kritisert. 

Dani Carvajal (8): Carvajal har vært utsatt for mye kritikk den siste tiden, men i Sevilla leverte backen en stor kamp. Selv om han slet litt med Ocampos i begynnelsen, hevet han seg enormt etter hvert og spanjolen leverte en svært bra andre omgang. I tillegg ble Carvajal avgjørende når han leverte den målgivende pasningen til Benzema. En strålende kamp av Dani Carvajal. 

Raphaël Varane (8): Varane var også en av spillerne som ble kraftig kritisert etter PSG-kampen, men i kveld viste franskmannen sitt toppnivå igjen. Utgjør et strålende stopperpar med Ramos, og laget holder nullen i en av de tøffeste bortekampene i LaLiga. Strålende kamp av franskmannen. 

Sergio Ramos (8): Real Madrid hadde full kontroll defensivt i kveld, og mye av dette var nok på grunn av Sergio Ramos. Kapteinen var tilbake etter å ha vært suspendert mot PSG, og Ramos leverte en helt strålende match sammen med Varane i midtforsvaret. Rask, sterk, pasningssikker og taklingsstyrke i verdensklasse fra El Capitán i kveld.

Ferland Mendy (7): Ferland Mendy startet sin andre kamp på rad for Real Madrid, og franskmannen kom svært godt ut av denne tøffe kampen. Selv om Vázquez byr på få utfordringer i første omgang, har franskmannen bra kontroll når han blir utfordret. Sliter fortsatt litt offensivt, og han roter seg en del bort på Sevillas banehalvdel. Likevel en god kamp av franskmannen.

James Rodríguez (7): Det har blitt en del kamper for James Rodríguez på rad nå, og også i kveld leverte colombianeren en god kamp. Han kombinerte godt med lagkameratene sine i den offensive delen, og han var flink til å vri spillet ved flere anledninger. Det var likevel det defensive som imponerte mest med James i kveld. Gjør strålende returløp og bidrar med viktige involveringer. En flott kamp av James. 

Casemiro (8 BB): I dag fikk vi virkelig se Casemiro på sitt aller beste. Brasilianeren vant stort sett alt av duellen på midtbanen, og han var også svært solid i pasningsspillet. De store feilpasningene og tabbene uteble i denne kampen, og da sitter man igjen med en svært solid Casemiro-prestasjon. Brasilianeren var i tillegg viktig i det oppbyggende spillet, og han tok flere gode offensive løp. Fantastisk kamp av Casemiro og Real Madrids beste i kveld. 

Toni Kroos (6): Toni Kroos var nok en av de svakeste Real Madrid-spillerne i kveld, men det er ingen tvil om at tyskeren nok en gang leverte en solid kamp. Midtbanetrioen av James, Casemiro og Kroos har blitt sterkt kritisert, men i kveld fungerte det også svært godt. Kroos er relativt pasningssikker som alltid, men han gjør i tillegg en viktig defensiv jobb i dag. En godkjent kamp av den tyske midtbanespilleren. 

Gareth Bale (6): Gareth Bale startet på høyrekanten, og waliseren spilte en helt godkjent kamp. Han er gjennombruddshissig som vanlig, men han blir nok brukt litt for lite i bakrom. Bale burde nok også ha kommet på scoringslisten i sluttminuttene da han bommet på en stor sjanse. En brukbar kamp av Gareth Bale. 

Karim Benzema (7): Karim Benzema ble nok en gang helt avgjørende for Real Madrid med sin matchvinnerscoring like etter timen spilt. Franskmannen var som vanlig svært god til å møte dypt i banen og linke opp med midtbanespillerne. Spesielt i andre omgang satt også samarbeidet med Eden Hazard betraktelig bedre. Nok en god kamp av den franske spissen, som klatrer til toppen av toppscorerlisten i LaLiga. 

Eden Hazard (6): Eden Hazard var svært usynlig i store deler av den første omgangen, og det er fortsatt ganske tydelig at belgieren nettopp har kommet tilbake fra skade. I andre omgang løsnet det likevel en del for Hazard. Han fungerte stadig bedre og bedre med Benzema og han skapte en del farligheter fra sin venstrekantposisjon. Kampen blir dog dessverre preget av at belgieren til stadighet blir felt når han har ballen. En godkjent kamp av Hazard. 

Innbyttere:

Valverde (6): Får om lag 15 minutter på banen i kveld, og uruguayaneren leverer et helt godkjent innhopp. Godt å se at en midtbanespiller er tilbake fra skade, og mye tyder på at han kan starte allerede mot Osasuna på onsdag. 

Vázquez (N/A): Får kun et par minutter på banen i kveld, og gjør lite ut av seg med unntak av en håpløs feilpasning. 

Pmn6