Extra large  he28016thumb 01.30.34
FORNØYD: Zidane var fornøyd med tre poeng borte mot Sevilla.

Zidane: - Dette var en lagseier og jeg er veldig fornøyd

Zinedine Zidane snakket med pressen på Sánchez-Pizjuán etter Real Madrids seier over Sevilla.

Søndag kveld var det duket for real storkamp når Real Madrid skulle gjeste mektige Ramón Sánchez Pizjúan i Sevilla. På spill sto tabelltopp og firepoengsluke ned til Barcelona. Dermed var det mer enn bare prestisje og som lå i potten når Real Madrid entret gresset i kveld. Etter fadesen mot PSG på onsdag var det mange som håpet på en sterk oppvisning i Sevilla, og Real Madrid leverte. 

”Vi er glade etter spilt en god kamp med høyt nivå på en vanskelig bortebane”, fortalte Zidane etter kampen mot Sevilla.

Dette var en lagseier og jeg er fornøyd med denne kampen. Sevilla har hatt en god start på sesongen og dette er en vanskelig bortekamp, jeg må gratulere spillerne mine.

Kampen

Vi spilte godt i 90 minutter og viste karakter. Alle hjalp hverandre ute på banen, og jeg må trekke frem den defensive solidariteten. Vi var godt forberedt, og vi vet hvor vanskelig det er å spille her. Vi må også gratulere de som ikke spilte fordi de hjalp de andre svært mye. 

 Neste kamp mot Osasuna

Vi har en ny kamp på onsdag, og det blir en annerledes utfordring. På onsdag vil vi prøve å spille med intensitet og gå ut for å vinne kampen. Nå må vi hvile og gratulere spillerne som har gitt alt på bane. Jeg er fornøyd. 
Vi vet hvor god Benzema er, og han sikret seieren for oss. Vi forsvarte oss godt og leste spillet godt taktisk. Det er avgjørende mot god motstand. Vi visste at vi kunne score og takket være Karim, gjorde vi det. 

Hazard, James og Bale sitt defensive arbeid

Vi vet at vi kan være bedre offensivt og skape flere sjanser, det vil komme. Dette var en typisk lagseier. James, Gareth og Hazard gjorde en solid jobb defensivt og jobbet hardt. Vi forsvarte oss godt og det var avgjørende mot Sevilla.

Modrics fravær

Vi vet hvor viktig Luke er for hele laget, men gruppen var fantastisk i dag. Jeg er sikker på at han er fornøyd med dagens prestasjon.

Hva synes du om kampen mot Sevilla?

Pmn6