Extra large ramos
RAMOS ER TILBAKE: Ramos fra gårsdagens kamp.

Ramos: - Vi tok tre poeng fra en av de tøffeste stadionene

Ramos er positiv etter gårsdagens kamp og kunne samtidig markere seier nummer 400 for Los Blancos.

Samarbeid

Real Madrid er alltid sultne og ønsker alltid å vinne. Laget blir stadig bedre og vi må fortsette å pushe. Vi er nå likt på poeng med Bilbao og må fortsette å plukke poeng fremover.

400 seire med Madrid

Dette er en individuell statistikk. Vi må helst se på de kollektive, men de individuelle oppnåelsene gjør også en forskjell. Jeg er stolt av å være en del av laget og hvem ville trodd dette når jeg var liten. Nå må vi bare fortsette.

Intensitet

Når Zidane snakker om intensitet snakker han om å vinne dueller og vinne de små kampene utpå banen. Laget kom hit for å vinne tre poeng, så det var ett rettferdig resultat.

Gårsdagens seier var viktig både for å sikre en god posisjon i ligaen og for å riste av seg onsdagens fadese i Paris. Laget viste god intensitet og villighet til å gjøre defensivt arbeid. Både James, Benzema og Bale hadde flere gode defensive inngrepen, i tillegg til offensive bidrag. Zidane byttet også inn Fede Valverde, som bidro tilå sikre alle tre poengene. Han vil bli viktig i sesongen fremover. Nå får vi håpe at laget holder denne standarden resten av sesongen, så vil  det nok ende godt til slutt.

Pmn6