Extra large  av19668  2
FORNØYD: Sergio Ramos var strålende fornøyd etter å ha fått en plass på årets lag.

Ramos: - Jeg er veldig stolt og glad

Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric og Eden Hazard har snakket med Real Madrid TV.

I går kveld var det duket for The Best-galaen, der fire Real Madrid-spillere fikk en plass på årets lag. De elleve spillerne som har fått plass på årets lag har blitt stemt frem av tusenvis av spillere, men det har likevel vakt oppsikt at fire Real Madrid-spillere har blitt tatt ut på årets lag etter den svake sesongen laget hadde ifjor. Etter galaen så snakket spillerne med Real Madrid TV.

Ramos:

Det er et stort privilegium å være på årets lag stemt fram av spillere. Det gjør meg glad og det er en belønning for jobben som har blitt lagt ned over mange år. Det er et veldig spesielt øyeblikk som må nytes.
Det er en veldig spesiell kveld for Madrid, og det at deres spilleres får slike priser viser det høye nivået ting gjøres på. Vi er her på grunn av lagkameratene våre og treneren vår. Vi er takknemmelige ovenfor de. 

Anerkjennelse

Jeg er glad for at fotballverden og mine kollegaer har gitt meg en plass i den beste elleveren. Det gir meg mye motivasjon videre. Jeg er veldig stolt og glad. Det er et privilegium å kunne være her, og jeg håper å komme tilbake i flere år.

Lidenskap for spillet

Det er mye rykter der ute, men statistikken snakker for seg selv. Stillhet er det beste. Vi konsentreres oss om å spille, og å være glad i det vi driver med. Hvis du har lidenskapen vil ofte ting gå din vei. Vi skal prøve å levere en god sesong, så vi ender vi kanskje her neste år også.

Hazard:

Jeg er i god form, og er veldig glad for å være her for andre år på rad. Jeg er veldig stolt av at jeg er en fotballspiller, og å være i den beste elleveren. Jeg nyter øyeblikket og det er en ære å være her sammen med så mange gode spillere.
Forrige sesong var veldig bra. Jeg vant sølvtøy, samtidig som at jeg spilte bra. Jeg scoret mange mål, og håper å gjøre det samme i Real Madrid. Trofeer er ikke det eneste som motiverer meg, jeg vil også gi alt i kamper og treninger. Jeg ønsker å prestere i Real Madrid slik som jeg gjorde i Chelsea. 

Marcelo:

Jeg er veldig fornøyd. Det er individuell utmerkelse, men den ville ikke vært mulig uten mine lagkamerater. Jeg jobber hardt hver dag for å gi alt for Real Madrid, slik at klubben kan vinne mange titler og gjøre oss glade. Det ville ikke vært mulig for meg å vinne alle disse tingene uten familien min. Forrige sesong var tøft, men jeg ser frem til en bedre sesong nå.
Vi vant ingen sølvtøy forrige sesong, men det er spillere her som jobber hardt og gjør ekstraordinære ting for å være her. Til tross for at det er mange som sprer tvil og ikke ønsker å se Real Madrid-spillere her, vil klubben alltid være representert.

Skaden

Den er mye bedre nå. Man må være forsiktig å ta ting steg for steg. Jeg var ute på matta i dag, men må vente litt til før jeg kan spille kamper.

Modric:

Jeg er veldig glad for å være tilbake. Dette er resultatet av hardt arbeid og oppofrelse. Uten støtten av treneren og lagkameratene ville ikke dette vært mulig. For meg er dette en av de beste utmerkelsene man kan få, siden det er motstander-spillerne som stemmer deg fram. 
Det er stort at det er fire Real Madrid-spillere her. Det viser at folk setter pris på oss, og at vi gjør en god jobb, til tross for at noen er uenige. Folk setter pris på det vi gjør.
Pmn6