Extra large  1vc4724 h1thumb
Zinedine Zidane: Klar for å slå Osasuna.

Zidane: - Nøkkelen er å gi alt, hele tiden

Zinedine Zidane snakker om den jevne starten i denne La Liga-sesongen

Franskmannen møtte til pressekonferanse dagen før midtuke-kampen mot Osasuna som spilles på Santiago Bernabéu onsdag kveld. Det er ikke mange dagene siden Zinedine Zidane og Real Madrid slo Sevilla på Ramón Sánchez Pizjuán. En sterk borteseier etter fadesen mot Paris Saint-Germain for en uke siden.

Solidaritet og at vi jobbet sammen var de avgjørende faktorene etter seieren mot Sevilla, samtidig som at vi spilte som et lag fra start til slutt. Det er det vi trenger for å vinne kamper. Det er ingen kamper som er enkle, så vi må sørge for at vi holder "koken" oppe. Vi må bare fortsette med det vi gjorde i Sevilla.
Vi har en kamp i morgen, det er de viktigste. Spillerne må fokusere på denne kampen, og det jeg er opptatt av, er at vi får de tre poengene vi er ute etter. Vi håper på en bra kamp i morgen, med samme intensitet som vi hadde mot Sevilla. Det viktigste er å gi alt vi har på banen. Spillerne jeg har er det beste, og de gjør det.

Jevn La Liga start

Hvis du vil vinne kamper i dag, må du spille bra i alle 90 minuttene, du kan ikke ta pauser, det har også blitt gjenspeilet på tabellen. Alt kan skje i denne ligaen fordi det alltid har vært utrolig stor konkurranse. Den spanske ligaen er fantastisk, og se alle disse lagene i så god form betyr at du må gi ditt beste i hver kamp.
Pmn6