Extra large lucass
VÁZQUEZ: Lucas Vázquez fikk onsdag kveld en fornyet tillit av Zidane.

Vazquez: - Vi har et sterk felleskap

Real Madrid møtte Osasuna til en hjemmekamp som endte 2-0, etter scoringer av unguttene Vinicius Jr og Rodrygo.

Kamprunde seks er endelig unnagjort og Real Madrid tok en deilig hjemmeseier hjemme mot Osasuna, etter at Vinicius Jr og Rodrygo noterte seg for hver sine scoringer. Det betyr at Los Blancos kan nyte kvelden med en fortjent 1. plass og tabelltopp plassering etter bare seks runder er spilt. Real Madrid har etter 6 runder 4 seier, 2 uavgjort, 0 tap og 12-6 i målforskjell.  Ungguttene fikk skryt av sitt spanske lagkamerat, nemlig Vázquez og høster lovord fra høyrevingen. 

Jeg er fornøyd med kampen vi leverte i dag, og at vi fikk med oss 3 poeng. Det kommer ikke gratis, men på grunn av vårt sterke fellesskap og fellesforståelse på banen. Manageren innehar gode rutiner, og vi er fornøyd med hans filosofi og at alle spillerne får spilletid.  Vi har over tid vist gjentatte ganger at han har alt under kontroll. Men la det ikke være noe tvil, fordi vi blir bedre og farligere lag hele tiden. 

Vinicius Jr og Rodrygo

Vi er fornøyd med Vinicius og er glad på hans vegne. Han er en hard arbeidende spiller på lik linje med alle de andre i troppen, og ikveld får han lønn for strevet. Vi er fornøyd med både han og Rodrygo. Begge disse spillerne har det som skal til for å bli to fantastiske spillere.  Råde mitt er at de skal fortsette å jobbe godt, gripe muligheten når den presenterer seg, og de blir suksessfulle. Jeg er fornøyd med å spille ved siden av de, og nyter å gjøre det vi alle elsker ute på banen.

Atlético

Derby-kampen mot Atlético blir en viktig match, og vi håper å vinne kampen.
Pmn6