Extra large zeidan
FORBEDRING: Zinedine Zidane mener at laget nå forbedrer seg for hver dag som går.

Zidane: - Vi forbedrer oss hver dag

Zinedine Zidane var fornøyd med lagets prestasjoner etter 2-0-seieren over Osasuna.

Det ble en fin opplevelse for de fremmøtte på Bernabéu når Real Madrid slo Osasuna 2-0. Scoringene kom av klubbens to største juveler i form av Vinicius og debutanten Rodrygo Goes. Det laget Zinedine Zidane sendte utpå i går minner litt om det "B-laget" han brukte den sesongen Los Blancos vant ligaen, og de gjorde jobben sin og leverte tre poeng. Etter kampen var franskmannen fornøyd.

Det viktigste er den jobben vi har gjort i lang tid. Alt tar tid før det fungerer. Vi er på toppen av tabellen, men det betyr ingenting. Det som gjelder nå er å fortsette i samme spor. Vi må ha tro på det vi gjør, og jobbe med samme energi over lang tid. Du vil ha tøffe perioder i løpet av en sesong, men i kveld er vi fornøyde med prestasjonene våre.
Vi forbedrer oss for hver dag. Målet er å spille kompakt, aggressivt og presse som lag når vi mister ballen. Når vi har ballen, så er jeg ikke så bekymret, fordi du ser på kvaliteten som bor i dette laget. 

Roteringer

Jeg har stor tro på laget. Jeg har veldig gode spillere og det har de vist. Vi gjorde noen endringer, men de som spilte viste at de er klare. Når de får sjansen til å spille må de være klare og spille bra, det gjorde de i kveld. Mye bra ble gjort i denne kampen og jeg er fornøyd,

Vinicius og Rodrygo

Veldig glad på deres vegne. Til tider glemmer vi at de bare er 18 år. Du kunne se gleden de hadde av å score på Bernabéu. Jeg var mest fornøyd med hvordan de kontrollerte ballen, og løpet til Rodrygo i forkant av scoringen var fantastisk.

Vinicius' feiring

Jeg så det på TV etterpå. Jeg er glad for han. Det å score på Bernabéu var viktig for han. Jeg prøver alltid å gi han selvtillit, og er glad på hans vegne. Han trengte den scoringen.

Hvile

Vi må hvile nå. Dette var en god kamp med mange gode prestasjoner. Valverde er for eksempel en annen med en stor fremtid foran seg. Han spilte en veldig god kamp, og jeg er glad på hans vegne. 
Jeg er Real Madrid-treneren og kommer til å regne med alle spillerne. Jeg vil ikke si at jeg var modig. Jeg har 25 spillere, og kommer til å bruke alle. De responderte på en god måte i denne kampen. Vi jobber hardt, har tro på det vi gjør og vi er glade. Vi må hvile nå og tenke på neste kamp.

Lagets forbedring

Det som har endret seg er troen på det vi gjør. Mye kan bli oppnådd av å holde seg rolig å jobbe hardt. Vi er helt i starten av sesongen. Vi var ikke så dårlige før, og ei heller er vi så gode nå. Vi må fortsette i samme spor med samme dynamikk. I dag spilte vi med intensivitet og aggressivitet. Vi forsvarte oss bra, og når vi gikk frem i banen visste vi hva vi skulle gjøre.

Areola

Han er en del av troppen. Han spilte i dag og gjorde det bra. Vi er fornøyde med de spillerne som har spilt i kveld. Areola har vist oss at vi kan regne med han. Han var alltid konsentrert, dynamisk og hadde god samhandling med de spillerne foran seg. 

A-lag og "B-lag"?

Det er ikke sånn at vi har en plan A, B eller C. Jeg har 25 spillere som jobber hardt, trener bra og som ønsker å spille. I kveld hadde de sjansen til å vise at de har det som kreves for å spille her. Folk tror kanskje at vi tok en risiko, men vi har spillere av høy kvalitet i Real Madrid.
Pmn6