Extra large hazarddddd
OPTIMIST: Eden Hazard er optimistisk i forkant av lørdagens storoppgjør mot Atlético Madrid.

Hazard: - Mentaliteten er nøkkelen

Eden Hazard gleder seg til å ta fatt på sin første El Derbi Madrileño som Real Madrid-spiller.

Lørdag smeller det virkelig i spansk fotball når man skal bli vitne til toppkampen mellom Atlético Madrid og Real Madrid. Los Blancos topper tabellen med 14 poeng, mens Los Rojiblancos er på plassen bak med 13 poeng. Det er en svært viktig kamp for begge lag, og etter å ha blitt hvilt mot Osasuna er Eden Hazard klar til å spille et av de største hatoppgjørene spansk fotball har å by på.

Mentaliteten er viktig. I en derby er dette nøkkelen, og ønsket om å vinne spiller også mye inn på hvem som stikker av med seieren. Som en fotballspiller elsker du å spille slike kamper. Du vet hva du må gjøre, og det eneste som er godt nok er å vinne. Du trenger ingen til å fortelle deg det.
Det er helt spesielle vibber i forkant av slike kamper. Lidenskapen, og rivaliseringen mellom to lag fra samme by. Jeg ønsker å score, vinne og gjøre supporterne fornøyde.

Real Madrid

Alt er annerledes her. Presentasjonen min var galskap med så mange supportere på tribunen. Real Madrid er fantastisk. Jeg håper vi vinner mange titler. 
Jeg gleder meg også til å spille mot Diego Costa. Han er min venn fra Chelsea-tiden.
Pmn6